ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Στις φυλακές Ελεώνα Θηβών η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος, Αντωνία Ηλία

 

Στο Εφετείο οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην ανακρίτρια Αντωνία Ηλία, η οποία εκδόθηκε χθες το βράδυ από τις

βρετανικές αρχές.

Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί αμετάκλητα σε κάθειρξη 13 ετών για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος.

Θα οδηγηθεί στις φυλακές Ελεώνα Θηβών

Οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα εφετών αρμόδιο για τις εκδόσεις και κατόπιν στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών. Αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο και θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελεώνα Θηβών.


 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χθεσινή ήταν η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αγγλία για να φέρει στην Ελλάδα τη φυγόποινη πρώην ανακρίτρια. Τις προηγούμενες φορές είτε επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Γι' αυτόν τον λόγο χθες, εκτός από τους δύο αστυνομικούς που ταξίδεψαν στην Αγγλία, στο κλιμάκιο συμμετείχε και ιατρός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο. Όμως, τελικά δόθηκε εξιτήριο και προχώρησε η διαδικασία της έκδοσης.

Έτσι, η Αντωνία Ηλία βρίσκεται από χθες το βράδυ στα χέρια των ελληνικών αρχών μετά από 19 χρόνια φυγοδικίας.

Η Αντωνία Ηλία, συνοδεία αστυνομικών, έφθασε χθες το βράδυ με αεροπλάνο από τη Βρετανία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παραδόθηκε επίσημα στις ελληνικές αρχές.

Η πρώην δικαστικός καταδικάστηκε αμετάκλητα το 2022, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, σε κάθειρξη 13 ετών για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων. Η ίδια αμφισβητεί τη νομιμότητα της διαδικασίας που την καταδίκασε σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.


 
 

H υπόθεση διαφθοράς εντός του δικαστικού σώματος που αποκαλύφθηκε το 2005, έφθασε στο ακροατήριο με κατηγορούμενους δικαστές, δικηγόρους, έναν κληρικό και άλλα πρόσωπα, οι οποίοι, αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα, θεωρήθηκαν μέλη κυκλώματος που έναντι αμοιβής εξασφάλιζε ευνοϊκές αποφάσεις για κατηγορούμενους. Στην πορεία η πλειονότητα των κατηγορουμένων αθωώθηκαν σε δεύτερο βαθμό.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου