ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Θανάσης Πάτρας: Αποχαιρετισμός στο «Mega Καλημέρα» - «Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα αρνητικό σε κανέναν»

 

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε την παρουσίαση του «Mega Καλημέρα» για τις ημέρες που

απέμειναν μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη και μέχρι το τέλος της εκπομπής. Μαζί με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, είναι ο μοναδικός από την αρχική ομάδα της εκπομπής και ίσως γι’ αυτό τα συναισθήματά του για το πρόωρο τέλος είναι πιο έντονα.

Απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις της ρεπόρτερ του «Happy Day» ο έμπειρος παρουσιαστής.

«Τα συναισθήματά μου είναι θετικά ως επί το πλείστον. Παρά το γεγονός ότι κλείνουμε νωρίτερα, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν και μια φουλ πετυχημένη χρονιά, θετικά. Είχα καλή συνεργασία, είχα καλές στιγμές, γνώρισα και τα 3 χρόνια ωραίους ανθρώπους.

Μετά από 30 χρόνια δουλειάς σχεδόν κρατάς μόνο τα καλά, κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα αρνητικό σε κανέναν. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα από την πρώτη ως την τελευταία χρονιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, είχα πολύ καλές σχέσεις, δεν δημιουργήθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα, ο καθένας έκανε το καλύτερο που μπορούσε.


 
 

Μαζί πετυχαίνουμε, μαζί χάνουμε. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να χάσουμε. Όμως, κι απ’ την ήττα κάτι μαθαίνεις. Το διά ταύτα είναι ότι τέλος Απριλίου σταματάμε. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή συνέχεια, καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνουν και πραγματικά θα τους θυμάμαι όλους με πολύ αγάπη.

Δεν υπήρξε κανένα θέμα να συνεχιστεί η εκπομπή. Απολύτως καμία συζήτηση δεν έγινε. Δεν έχω μιλήσει με το κανάλι για τη συνέχιση ή όχι της συνεργασίας μας αλλά νομίζω μέσα στον Μάιο θα τα λύσουμε αυτά. έχω πολύ καλή σχέση με τον σταθμό στον οποίο εργάζομαι, σαφώς έχει προτεραιότητα σε οτιδήποτε αποφασίσω να κάνω από τούδε και εξής.

Δεν ήταν άδικο (το κόψιμο της εκπομπής). Είναι μια δουλειά. Δεν πήγε η δουλειά όπως περιμέναμε να πάει, ήρθε κι αυτό με τις εκλογές, ήρθε κι η υποψηφιότητα… Προφανώς ελήφθη μια απόφαση που πιστεύω ότι θα είναι θετική για όλους από τούδε και εξής» είπε ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος άκουσε με δυσπιστία το σενάριο που θέλει την Αφροδίτη Γραμμέλη να μετακομίζει άμεσα στο νέο reality του Open «TV Queen». «Δεν το ξέρω. Θα μου το έλεγε, άμα ήταν», ήταν η απάντησή του.

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου