ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σαρώνει ο Αυτιάς, 2ος ο Δήμας στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ - Πρώτοι στον ΣΥΡΙΖΑ Μπεκατώρου, Παππάς

Στο 14,1% οι αναποφάσιστοι - Πέφτουν Βελόπουλος και ΠΑΣΟΚ, ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δημοσκόπηση της Opinion Poll, για λογαριασμό του Action24, καθώς εκτός από την πρόθεση και εκτίμηση ψήφου ενόψει ευρωεκλογών, για πρώτη φορά καταγράφεται η σειρά προτιμήσεων της κοινής γνώμης για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

 
 


Η έρευνα παρουσιάζει τα πρόσωπα που φαίνεται να προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών, τους υποψηφίους που βρίσκονται στο όριο εκλογής αλλά και όσους δύσκολα θα περάσουν την πόρτα της Ευρωβουλής.

"Σαρώνει" ο Αυτιάς

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στους υποψήφιος "γαλάζιους" ευρωβουλευτές, ο Γιώργος Αυτιάς "σαρώνει" με ποσοστό 41,4%, με τον Πύρρο Δήμα να ακολουθεί δεύτερος αλλά με μεγάλη διαφορά, συγκεντρώνοντας 28,5%. Την τριάδα συμπληρώνει ο νυν ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Φρέντι Μπελέρης βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 21,7%, δύο θέσεις πιο κάτω


εμφανίζεται η Ελεονώρα Μελέτη με 19,1%, ενώ η Νόνη Δούνια είναι στη τελευταία θέση με 10%.

Πρώτη η Μπεκατώρου

Την ίδια ώρα, η Σοφία Μπεκατώρου καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην πρόθεση ψήφου για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Νίκο Παππά να ακολουθεί με μικρή διαφορά στη δεύτερη θέση με 33,7%. Στη τρίτη και τέταρτη θέση, οι νυν ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά, αντίστοιχα.


Χαμηλές πτήσεις καταγράφουν Δώρα Τσαμπάζη, Δώρα Αυγέρη και Μυρτώ Κοροβέση, οι οποίες βρίσκονται στις τρεις τελευταίες θέσεις.

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή, η ΝΔ είναι πρώτη με ποσοστό κάτω του 30% και συγκεκριμένα με 28,5%. Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ με 13% και τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 10,3%, ενώ η Ελληνική Λύση με 9% περνά το ΚΚΕ (7,5%).

Οι Σπαρτιάτες καταγράφουν 1,1% και η Πλεύση Ελευθερίας 3,4%.



Στο 3,2% βρίσκεται η Νίκη, στο 1,3 το ΜέΡΑ25, στο 2,5% η Νέα Αριστερά, στο 2,4% οι Δημοκράτες, στο 1,4 η Φωνή Λογικής, ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 14,1%.

Εκτίμηση ψήφου

Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 33,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,1% και το ΠΑΣΟΚ 12%. Η Ελληνική Λύση έρχεται τέταρτη με 10.5% και το ΚΚΕ πέμπτο με 8,7%.

Οι Σπαρτιάτες έχουν 1,3%,


η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται στο 4%, η Νίκη στο 3,8%, το ΜέΡΑ25 στο 1,5% και η Νέα Αριστερά στο 2,9%. Οι Δημοκράτες καταγράφουν 2,8% και η Φωνή Λογικής 1,7%.

"Τσίμπησε" λίγο η Νέα Δημοκρατία

Στη διαχρονική εξέλιξη εκτίμησης ψήφου, η ΝΔ έχει μια μικρή αύξηση σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά δεύτερος ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει μια μικρή πτώση. Το ΚΚΕ επίσης φαίνεται να "τσιμπάει" λίγο, ενώ η Ελληνική Λύση παραμένει σταθερά 4ο κόμμα.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου