ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Το μυστικό του viral γεωργού που λέει όχι στις μεγάλες πατάτες


Η δημιουργία ενός νόστιμου και υγιεινού γεύματος ξεκινάει από την επιλογή των προϊόντων. Επιλογή που βασίζεται στην υφή, το άρωμα, το χρώμα, το μέγεθος αλλά και την εποχή του κάθε λαχανικού. Έτσι, πηγαίνοντας στον μανάβη, τη λαϊκή ή το σούπερ μάρκετ, πρέπει να γνωρίζουμε ορισμένα σημαντικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο πιάτο και στη διατροφή μας.

 
 

Τις γνώσεις του σχετικά με τις πατάτες και κάποια έξυπνα τρικ για τη σωστή διαλογή τους, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένας παραγωγός από την Αχαΐα, με ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο Tik Tok.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο χωράφι που έχει φυτέψει τις πατάτες του, τονίζοντας αρχικά ότι η ιδιαιτερότητα της δικής του παραγωγής έγκειται στο γεγονός ότι συνοδεύεται από άμμο θαλάσσης προσφέροντας πλούσια θρεπτικά συστατικά.

Παράλληλα συμβούλεψε τους φίλους του να μην προτιμούν τις μεγάλες πατάτες, εξηγώντας ότι το μέγεθος τους συχνά συνδέεται με φάρμακα και λιπάσματα, κάτι που ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Έτσι εν αναμονή της δικής του σοδιάς, ο viral παραγωγός βγάζοντας από το χώμα ορισμένες πατάτες αποκάλυψε το κόλπο για το πως μπορούμε να διακρίνουμε με ασφάλεια ποια πατάτα είναι τελικά η κατάλληλη και παράλληλα πιο γευστική.

Το μυστικό λοιπόν κρύβεται στο ξεφλούδισμα και στο κατά πόσο εύκολα φεύγει η φλούδα. Όταν δηλαδή κάποιος προσπαθήσει να ξεφλουδίσει την πατάτα με το χέρι και τελικά το πετυχαίνει αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πατάτα δεν έχει «ψηθεί» και ότι ουσιαστικά δεν έχει συμπληρωθεί ο χρόνος που χρειάζεται.
 
 


@akouseme1 προσέχετε τι τρώτε !!!!!#akouseme #fyp #fy #patateslakkopetra ♬ πρωτότυπος ήχος - akouseme1
flash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου