VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που μεταφέρεται ο 9χρονος μαθητής που καταπλακώθηκε από την πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 9χρονος τραυματίας μεταφέρεται στο νοσοκομείοΑισιόδοξη είναι η κατάσταση για το 9χρονο παιδί που τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η σιδερένια καγκελόπορτα του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς έπεσε και καταπλάκωσε το παιδί και συμμαθητές του.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική, το παιδί νοσηλεύεται προληπτικά σε απλό θάλαμο.


Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σχολείο και στην πόρτα του γίνονταν εργασίες το πρωί της Τρίτης 21 Μαΐου, ενώ ακόμα δεν είναι σαφές κάτω υπό ποιες συνθήκες έπεσε η καγκελόπορτα πάνω στα παιδιά.



Στο αστυνομικό τμήμα έχουν ήδη προσαχθεί τρία άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις κατασκευαστικές εργασίες και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Στα βίντεο που ακολουθούν φαίνεται η στιγμή της μεταφοράς του τραυματισμένου 9χρονου με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.






Το χρονικό

 
 

Το ατύχημα έγινε περίπου στις δύο η ώρα το μεσημέρι, και συγκεκριμένα κατά το σχόλασμα η σιδερένια πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε τρεις μαθητές.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκαν εργασίες τοποθέτησης στην πόρτα που καταπλάκωσε τα παιδιά, καθώς είχε δοθεί η έγκριση ότι πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας για χρήση στο δημοτικό.

Από την πλευρά του Δήμου σύμφωνα με το Mega αναφέρουν ότι οι εργασίες είχαν ξεκινήσει νωρίς το πρωί, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα. Από την πλευρά του εργολάβου αναφέρεται πως η πόρτα ήταν στερεωμένη όπως έπρεπε να είναι, ενώ είχε δοθεί ενημέρωση πως δεν έπρεπε να ανοιχτεί, γιατί έπρεπε να πέσουν μπετά, ωστόσο τελικά η πόρτα ανοίχτηκε.

"Είδα ότι είχαν βάλει μία νέα πόρτα, όπου πήγε να την ανοίξει ένα κύριος. Έτσι όπως την άνοιξε, η πόρτα φαινόταν ότι δεν ήταν καλά τοποθετημένη. Έφυγε όρθια και σύρθηκε, μετά έπεσε από την πλευρά που έβγαιναν τα παιδιά" είπε αυτόπτης μάρτυρας.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου