ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Άννα Παναγιωτοπούλου: "Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε επιθετικό χαρακτήρα"- Πότε θα γίνει η κηδεία της


"'Ηταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή και νομίζανε ότι η 'Αννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα", ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Open.
Το δικό τους "αντίο" στη σπουδαία ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου είπε η πρωινή παρέα της εκπομπής "Πρωινό Σου Σού" στο Open, με την Ελένη Τσολάκη να μιλάει για τα τελευταία χρόνια ζωής της και τη νόσο του Αλτσχάιμερ που την ταλαιπωρούσε.

 
 


"Γνωρίζαμε όλοι πως τα τελευταία χρόνια έδινε μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ", ανέφερε η παρουσιάστρια του Open, ενώ η Μαίρη Αυγερινοπούλου πρόσθεσε: "Ήταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή και νομίζανε ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα. Κάποιοι πιστεύανε ότι είχε γίνει έντονη.Όσοι έχουν έναν άνθρωπο με αυτή τη νόσο, καταλαβαίνουν πόσο αλλοιώνεται, πόσο αλλάζει τον άνθρωπο και το μυαλό του ανθρώπου", πρόσθεσε η πρωινή παρέα του Open.

Την Πέμπτη η κηδεία

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη”, η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαΐου, ωστόσο από το περιβάλλον της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τελευταίο "αντίο".

Το δικό της "αντίο" στην Άννα Παναγιωτοπούλου είπε και η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα:
 "Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει", είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε: "Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της"

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου