VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Αιγάλεω: Άγρια συμπλοκή οδηγών στη μέση του δρόμου – Δύο άτομα στο νοσοκομείο - (Βίντεο ντοκουμέντο)

 Σοκάρουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω, όταν ο καβγάς μεταξύ

επιβατών οχημάτων μετατράπηκε σε άγριο ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ένα όχημα βγήκαν δύο άτομα -ένας 43χρονος από την Αλβανία και μια συνομήλική του Ελληνίδα-, ενώ από το άλλο βγήκαν τρία άτομα.

Η γυναίκα, που δέχθηκε άγρια χτυπήματα, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star περιγράφοντας τα όσα έγιναν. «Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους. Αυτό έχω να πω», δήλωσε.

«Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», ανέφερε.

Όπως προσθέτει μάλιστα, «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Το χρονικό του άγριου καβγά στο Αιγάλεω


 
 

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, μια γυναίκα και ένας άντρας δέχονται χτυπήματα από τρία άτομα που κατέβηκαν από το λευκό όχημα που διακρίνεται στα πλάνα. Οι νεαροί δε διστάζουν να χτυπήσουν τη γυναίκα, ενώ το άτομο που τη συνόδευε δέχτηκε κλωτσιά και ένα πάτημα στο κεφάλι, που θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή.

Τα πλάνα καταγράφει από το αντίθετο ρεύμα οδηγός με το κινητό του τηλέφωνο. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι τα όσα συμβαίνουν μπροστά τους.

Το βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων ξεκινά με τη γυναίκα να έχει κατέβει από το αυτοκίνητό της και να σπρώχνει έναν από τους τρεις νεαρούς. Οι άλλοι δύο που ήταν στο ίδιο όχημα με εκείνον αρχίζουν να χτυπούν τον άντρα που τη συνόδευε. Η κατάσταση ξεφεύγει, με τις ύβρεις να ντύνουν ηχητικά τις εικόνες ντροπής.

Η γυναίκα προσπαθεί να σώσει τον άντρα που ήταν μαζί της, αλλά οι νεαροί δεν σταματούν. Ο δρόμος στο σημείο είναι μποτιλιαρισμένος και η κυκλοφορία λόγω του άγριου επεισοδίου έχει διακοπεί.

Τα όσα ακολουθούν σοκάρουν τους οδηγούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, αλλά και τους επιβάτες λεωφορείου που έβλεπαν από τα παράθυρα τις σκηνές βίας. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος..


 
 

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο και μετά στο ΚΑΤ, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή τους.

iefimerida.gr + megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου