VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Αποκλείστηκε η Ολλανδία μετά την καταγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Joost Klein - 25 χώρες στον τελικό


Πρωτοφανής απόφαση από την EBU - Απέβαλλε την Ολλανδία από τον τελικό της Eurovision - Οι τελευταίες πληροφορίες.Εκτός τελικού της Eurovision μένει η Ολλανδία, με τον τραγουδιστή της χώρας να αποβάλλεται από τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η απόφαση ελήφθη από την EBU, η οποία με ανακοίνωσή της, τοποθετήθηκε για το περιστατικό, αναφέροντας τα εξής:


"Ο Ολλανδός τραγουδιστής Joost Klein δεν θα διαγωνιστεί στο Μεγάλο Τελικό του φετινού διαγωνισμού. Η σουηδική αστυνομία έκανε έρευνα μετά από μια καταγγελία ενός θηλυκού μέλους της παραγωγής, έπειτα από ένα συμβάν μετά την εμφάνιση του Ολλανδού την Πέμπτη στο Δεύτερο Ημιτελικό. Ενώ η νομική οδός παίρνει θέση, δε θα ήταν δίκαιο να συνεχίσει στο διαγωνισμό. Θα θέλαμε να κάνουμε ξεκάθαρα, παρά τις φήμες από τα διεθνή μέσα, ότι το συμβάν δεν έχει ανάμειξη με οποιοδήποτε συμμετέχοντα ή αποστολή.


Διατηρούμε μηδενική ανοχή σε ακατάλληλες συμπεριφορές στο διαγωνισμό και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές και βέβαιο εργασιακό περιβάλλον για την παραγωγή του διαγωνισμού. Σαν αποτέλεσμα, η συμπεριφορά του Joost Klein ήταν αντίθετη με τη δεοντολογία των κανόνων του διαγωνισμού.

Ο Μεγάλος Τελικός του 68ου διαγωνισμού θα διεξαχθεί με 25 χώρες!".


Σύμφωνα με την ολλανδική δημόσια τηλεόραση, ο Joost Klein ανακρίθηκε από την αστυνομία, μετά από καταγγελία εργαζόμενης του SVT, δηλαδή του κρατικού καναλιού της Σουηδίας. Με βάση τα όσα αναφέρει η καταγγέλλουσα, ο Joost Klein την απείλησε, κατά τη διάρκεια της πρώτης dress rehearsal, την Παρασκευή 11 Μαΐου.

 
 

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ολλανδικό Nos, ο τραγουδιστής ανακρίθηκε αργά χθες το βράδυ από την αστυνομία, ενώ το ίδιο συνέβη και με την εργαζόμενη που έκανε την καταγγελία. Η διευθέτηση της υπόθεσης, που πλέον έχει περάσει στα χέρια του εισαγγελέα, μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόβα των κριτικών επιτροπών, ο Joost Klein δεν ερμήνευσε το τραγούδι του, αλλά στη θέση του προβλήθηκε το βίντεο της εμφάνισής του από τον ημιτελικό.


Να σημειωθεί ότι ο Joost Klein, με το τραγούδι "Europapa", είχε λάβει ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον Μεγάλο Τελικό και με βάση τον προγραμματισμό της διοργάνωσης θα εμφανιζόταν πέμπτος στον αποψινό διαγωνισμό, εάν δεν είχε αποβληθεί.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου