VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

GRevena TV|| Ν.Ανδρουλάκης από τα Γρεβενά: "Η Δημοκρατία χρειάζεται Δημοκρατικά κόμματα και όχι διχασμό" .. - (εικόνες + video)

Στα Γρεβενά, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (17-5-2024) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης όπου έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο Γρεβενών Κυριάκο Ταταρίδη, στο γραφείο του. Προσερχόμενος στο Δημαρχείο, αποκάλεσε τον κ Ταταρίδη: "Δήμαρχε της καρδιάς μας":
 
 
 

Τον κ. Ανδρουλάκη συνόδευαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Γιώργος Καλλιακμάνης, Νικόλαος Ξυλούρης, Όλγα Μαρκογιαννάκη, Μυρτώ Σαμαρά, ο βουλευτής  Κοζάνης Πάρης Κουκουλόπουλος και κομματικά στελέχη. 
Ο κ. Ταταρίδης ανέπτυξε μια σειρά προτάσεων του Δήμου Γρεβενών για μια ισομερή κατανομή στην Δυτική Μακεδονία, αναφορικά με τα επενδυτικά προγράματα που "τρέχουν" ενώ προσέφερε στον Πρόεδρο τοπικά προϊόντα αλλά και βιβλία, ανάμεσα στα οποία και το δικό του πόνημα...  
 
Ο κ. Ανδρουλάκης, ζήτησε την στήριξη την τοπικής κοινωνίας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου σημειώνοντας πως: "Η Δημοκρατία χρειάζεται Δημοκρατικά κόμματα και όχι διχασμό"..

   

 Νωρίτερα μίλησε στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών:

 Εικόνες:

 
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου