Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

"Kutsu-batman": Viral η φωτογραφία του Κουτσούμπα δίπλα στον Μπάτμαν στο Comic Con - Επικά σχόλια στο Χ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας φωτογραφήθηκε με τον... Μπάτμαν, στην έκθεση "The Comic Con vol.8" στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" στη ΔΕΘ.Την έκθεση "The Comic Con vol.8" που άνοιξε τις πόρτες της την Παρασκευή στο Συνεδριακό Κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" και το Περίπτερο 6 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – Helexpo, επισκέφτηκε στο Βελλιδειο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Στη βόλτα του στην έκθεση ο Κουτσούμπας, έβγαλε και μία φωτογραφία με τον Μπάτμαν, με τους χρήστες του Χ να ξεσαλώνουν, κάνοντας λόγο για... "Kutsubatman"…

 
 






Η έκθεση φιλοξενεί περισσότερους από 200 Έλληνες και ξένους δημιουργούς από τον χώρο των κόμικς, του cosplay, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, του animation και του gaming (video, board και card games) φέρνοντας το κοινό σε επαφή με ό,τι νεότερο έχει να παρουσιάσει ο χώρος και επιτρέποντας στους δημιουργούς να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Στους επισκέπτες της προσφέρει workshops και masterclasses, αλλά και τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους αγαπημένους τους δημιουργούς, να αγοράσουν κόμικς και άλλα σχετικά αντικείμενα και έργα τέχνης, να ενημερωθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τις νέες κυκλοφορίες αλλά και να συμμετάσχουν σε events που προγραμματίζονται το τριήμερο ως την Κυριακή οπότε και ολοκληρώνεται.
"Kutsu-batman": Viral η φωτογραφία του Κουτσούμπα δίπλα στον Μπάτμαν στο Comic Con - Επικά σχόλια στο Χ
Κουτσούμπας
thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου