VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου: Νεκρός στα 26 του ο διεθνής Ματίγια Σάρκιτς



Ο ταλαντούχος γκολκίπερ αντιμετώπιζε μια λοίμωξη τις τελευταίες ημέρες και βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μπούντβα.Σοκ και θλίψη προκάλεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο προκάλεσε η είδηση του χαμού του διεθνή Μαυροβούνιου τερματοφύλακα, Ματίγια Σάρκιτς, σε ηλικία 26 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News, o τερματοφύλακας της Μίλγουολ βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Μπούντβα, και ήταν άρρωστος.


 
 

Χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την φύση της ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε, φέρεται να επρόκειτο για λοίμωξη. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμά του, καθώς δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο νοσοκομείο.


Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν, την Μίλγουολ. Ο αγγλικός σύλλογος ζητεί με ανακοινωσή του να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας του Σάρκιτς, στέλνοντας παράλληλα συλλυπητήρια στους οικείους του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλγουολ:


Με βαθιά συντριβή, η Mίλγουολ ανακοινώνει ότι ο Mατίγια Σάρκιτς πέθανε σε ηλικία 26 ετών. Ο Σάρκιτς, ο νούμερο ένα τερματοφύλακας των "Λιονταριών", πραγματοποίησε 33 εμφανίσεις για τον σύλλογο από τότε που πήγε από τη Γουλβερχάμπτον τον Αύγουστο του 2023.

Διεθνής του Μαυροβουνίου, ο Mατίγια εκπροσώπησε με υπερηφάνεια τη χώρα του σε πολλές περιπτώσεις. Όλοι στον σύλλογο στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους φίλους του Mατίγια αυτή την εξαιρετικά θλιβερή στιγμή.

Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Mατίγια.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου