VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης σε βάρος 28χρονου: Εχασε το χρηματικό ποσό των -8.940- ευρώ!!



Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμωνΕξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε στην πόλη της Κοζάνης σε βάρος 28χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 28χρονος κατήγγειλε ότι μέσα Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους εξαπατήθηκε, καθώς μετά από εύρεση αγγελίας πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο άτομο και αφού πείσθηκε για το αληθές αυτής, κατέθεσε σε -3- διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, συνολικά το χρηματικό ποσό των -8.940- ευρώ περίπου.

 
 

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου και τριών ημεδαπών ηλικίας 37,37 και 44 ετών, οι οποίοι είναι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου