VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Αυτός είναι ο 37χρονος που σκότωσε την 11χρονη - Τι είπε στην ομολογία του - "Θείε, το αυτοκίνητό σου θέλει πλύσιμο"

Η κυνική ομολογία του 37χρονου - Πώς παρέσυρε το κορίτσι και το σκότωσε με ένα κατσαβίδι 


Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός δολοφόνησε την 11χρονη και μάλιστα υπέδειξε και το σημείο όπου άφησε τη σορόΗ επίσκεψη της 11χρονης με τους γονείς της στο σπίτι και η "εξαφάνιση"

Σεσημασμένος με κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου είναι ο 37χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη, στην Ηλεία.


Ο δολοφόνος είναι και θείος της ανήλικης και ξάδερφος της μητέρας της, αλλά και κουμπάρος του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός δολοφόνησε την 11χρονη και μάλιστα υπέδειξε και το σημείο όπου άφησε τη σορό, στον οικισμό Καταρράχι, ανάμεσα στην Αρετή και στα Λεχαινά, σε απόμερο σημείο.



Το κορίτσι βρέθηκε με τραύματα στον λαιμό, τα οποία προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν κατσαβίδι, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο δράστης, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί ακόμη το όπλο του εγκλήματος.

Η επίσκεψη της 11χρονης στο σπίτι του θείου της


Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της 11χρονης Βάσως το βράδυ της Κυριακής είχε πάει επίσκεψη στο σπίτι του 37χρονου κουμπάρου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η 11χρονη φέρεται να του είπε: "Το αυτοκίνητό σου, θείε, είναι πολύ βρώμικο, θέλει πλύσιμο, άμα θες να σ' το πλύνω".

Μετά την επίσκεψη ο δράστης βγήκε από το σπίτι, βρήκε το κορίτσι στον δρόμο και το έβαλε στο αυτοκίνητο, πηγαίνοντάς το στο χωράφι όπου βρέθηκε νεκρή.


 
 
Οι Αρχές εκτιμούν ότι εκεί πιθανόν να προσπάθησε να βιάσει την 11χρονη, το παιδί αντιστάθηκε και αυτός το σκότωσε. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να βίασε τη μικρή και φοβούμενος ότι η 11χρονη θα τον αποκαλύψει, τη σκότωσε.


Σημειώνεται ότι ο δράστης μετά τις αναζητήσεις των γονιών έκανε κοινοποίηση στο facebook την ειδοποίηση της εξαφάνισης της μικρής από το ABER ALERT.

Πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση


Οι έρευνες των Αρχών ξεκίνησαν άμεσα όταν έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση της 11χρονης Βάσως από την οικογένειά της, το βράδυ της Κυριακής. Οι αστυνομικοί συντονισμένα από το πρώτο λεπτό, προχώρησαν σε εκτεταμένες έρευνες, χτενίζοντας το χωριό αλλά και τις περιοχές γύρω από αυτό.

Όμως, καθοριστική στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν η ανάλυση υλικού από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες κατέγραψαν την 11χρονη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του θείου της. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου κατάφεραν γρήγορα να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον 37χρονο.

Κατηγορίες για βιασμό


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 37χροος είχε κατηγορηθεί το 2017 για βιασμό ανηλίκου και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι μέχρι να δικαστεί η υπόθεση σε β' βαθμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στο Patrisnews, αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Αρχές εξετάζουν εάν πριν από τη δολοφονία της είχε προηγηθεί βιασμός, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου