VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία... – Νέο ρεκόρ μεταξύ των σταθμών του δικτύου του meteo.gr / ΕΑΑ για το 1ο δεκαήμερο του Ιουνίου


Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε Κρήτη και

Ρόδο την Τετάρτη 05/06/2024, καταγράφοντας νέο ρεκόρ μεταξύ των

αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών από την αρχή λειτουργίας τους. Η μέγιστη καταγράφηκε από τον σταθμό της Γόρτυνας Ηρακλείου και ήταν ίση με 41.5 °C, τιμή που αποτελεί νέο ρεκόρ μεταξύ των σταθμών του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το 1ο δεκαήμερο του Ιουνίου «σπάζοντας» αυτό που σημειώθηκε την Τρίτη 04/06/2024 (Ελευσίνα και Θήβα (Νέα Οδός) - 39.3 °C).



 
 
Στον χάρτη της εικόνας που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα σύμφωνα με δίκτυο σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Όπως προκύπτει από τις σχετικές πληροφορίες που επίσης παρουσιάζονται στην εικόνα αυτή, η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 35 °C σε 185 από τους 496 επί του παρόντος ενεργούς σταθμούς (ποσοστό ~37%) ενώ η μέση μέγιστη θερμοκρασία (33.3 °C) ήταν κατά 9.1 °C υψηλότερη αυτής της 27/05 (10 ημέρες πριν) που ήταν ίση με 24.2 °C.


 
 


meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου