Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Η άγνωστη 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος με κρεοπωλείο που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής – Χωρίς συνεντεύξεις και φωτο στα ΜΜΕ




Εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση η συνταξιούχος κτηνοτρόφος από την Αλεξανδρούπολη
Μπορεί να πλησιάζει στην ηλικία των 80 ετών, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε στο να συμμετάσχει στις πρόσφατες ευρωεκλογές με την Ελληνική Λύση και μάλιστα να εκλεγεί δεύτερη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, συγκεντρώνοντας 50.803 ψήφους.


Η Γαλάτω Αλεξανδράκη, όπως είναι το όνομά της, ζει στο Κουφόβουνο του δήμου Διδυμοτείχου στον Έβρο. Αν και υποψήφια, απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του reportal.gr, συνεχίζει να μην θέλει να μιλήσει δημόσια ακόμη και τώρα που είναι επισήμως εκλεγμένη.


Μάλιστα η η κα Αλεξανδράκη δεν διέθεσε καν φωτογραφία της στον Τύπο και έτσι στις λεγόμενες "κάρτες” των τηλεοπτικών σταθμών εμφανίζονταν με άβαταρ.



 
 
Το ερώτημα βέβαια που μένει τώρα να απαντηθεί είναι εάν τελικά η κα Αλεξανδράκη θα αναλάβει τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται η εκλογή της ή όχι. Η απόφαση, προφανώς, ανήκει στην ίδια.

Η Γαλάτω Αλεξανδράκη ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρούν κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.

Να σημειωθεί πως στον Έβρο η Ελληνική Λύση διπλασίασε τα ποσοστά της.


Για την εκλεγείσα ευρωβουλευτή ρωτήθηκε σήμερα ο βουλευτής Έβρου της Ελληνικής Λύσης, Πάρης Παπαδάκης. Μιλώντας στο radioevros είπε "δεν την έχω δει ποτέ, δεν την ξέρω. Τι να πω; Ψέματα να πω; Δεν ξέρω καν αν μένει εδώ...". Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου "έκανε βόλτα με έξι υποψηφίους ευρωβουλευτές", οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθειά του στο κυνήγι του σταυρού.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου