Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: "Τη σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο" - Τι είπε στους αστυνομικούς ο 81χρονος




Πριν από 15 μέρες, η γυναίκα και η κόρη του είχαν ζητήσει να τον εξετάσει ψυχίατρος μετά την επίθεση στον εγγονό του αλλά, όπως λένε, ο Εισαγγελέας δεν το έκρινε σκόπιμο
Εξηγήσεις για το άγριο έγκλημα που έχει ομολογήσει ότι διέπραξε ζήτησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης από τον 81χρονο που νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά την ειδεχθή δολοφονία της 73χρονης συζύγου του, το πρωί της Παρασκευής.


"Τη σκότωσα γιατί ήθελε να με κλείσει στο τρελάδικο" ήταν αυτό που είπε στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, από την στιγμή που οι γιατροί έδωσαν την συγκατάθεση τους για να πάρουν κατάθεση από τον ηλικιωμένο συζυγοκτόνο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης έσπευσαν στον νοσοκομείο.

Πώς έγινε το έγκλημα

 
 
>Το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου, ο 81χρονος και η 73χρονη σύζυγός του καβγάδισαν στο σπίτι τους. Αιτία ήταν το θέμα των φαρμάκων που έπαιρνε με συνταγή ιδιώτη ψυχίατρου, ο οποίος μάλιστα τον επισκέπτονταν στο σπίτι τους στην οδό Πλωτινουπόλεως της Αλεξανδρούπολης για να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 81χρονος δολοφόνος δεν ήθελε να παίρνει τα φάρμακα και όπως είπε στους αστυνομικούς, πάνω στον έντονο καυγά, άρπαξε το μαχαίρι από την κουζίνα όπου βρισκόταν με την γυναίκα του και την σκότωσε. Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει ότι την έσφαξε.

"Ήθελε να με κλείσει στο… τρελάδικο, θόλωσα και γι’ αυτό την σκότωσα. Είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες μαζί με την κόρη μου να με εξετάσει ψυχίατρος και στη συνέχεια μου έφεραν έναν και μου έδωσε χάπια", είπε μεταξύ άλλων ο ηλικιωμένος άνδρας.

Η γυναίκα έφερε τραύματα από 12 μαχαιριές, όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που έκανε την αυτοψία στο σπίτι.
Η επίθεση στον εγγονό - η ψυχιατρική εξέταση που δεν έγινε ποτέ

Ο 81χρονος, που κατάγεται από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας, και η σύζυγός του είχαν ζήσει ως οικονομικοί μετανάστες στη Γερμανία από όπου επέστρεψαν πριν από πέντε χρόνια. Πριν από 15 μέρες, ο άνδρας αυτός είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του. Μάλιστα, είχε συλληφθεί επειδή κατά τη διάρκεια καυγά με τον εγγονός του τον είχε χτυπήσει με μπαστούνι, ωστόσο είχε αφέθει ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

Τότε η σύζυγός και η κόρη του ζήτησαν μέσω του Αξιωματικού Υπηρεσίας του Α.Τ Αλεξανδρούπολης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης τη ψυχιατρική του εξέταση. Όμως, ο Εισαγγελέας δεν έκρινε σκόπιμη την παραπομπή του για ψυχιατρική εξέταση, όπως υποστηρίζει ο κόρη του δράστη και του θύματος.
Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα

Μόλις ο δολοφόνος πάρει εξιτήριο από το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται και επειδή ήπιε χλωρίνη μετά την αποτρόπαια πράξη του για να αυτοκτονήσει, αλλά και γιατί έχει κάποια τραύματα και αυτός από το μαχαίρι, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Οι κατηγορίες είναι "για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας". Αυτό αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας που εκδόθηκε σήμερα για το τραγικό περιστατικό:

"Συνελήφθη χθες (21-6-2024) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 81χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου