VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Basket League: Η ώρα της στέψης, Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε για τον τίτλο

Τον φετινό πρωταθλητή της Basket League θα μάθουμε απόψε, καθώς Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στο Game 5 της σειράς των τελικών στο ΟΑΚΑ (21:15 / ΕΡΤ3), σε ένα ντέρμπι που έγινε sold-out μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

 
 

Γνωστοί έγιναν χθες οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Basket League στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό.

Οι τρεις διαιτητές που θα διευθύνουν τον τελευταίο τελικό της Basket League είναι οι Γιώργος Πουρσανίδης, Ηλίας Καρπάνος και Γιώργος Κατραχούρας. Nα σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κλήρωση, αλλά ορισμός.

Ο Χρήστος Μπαφές, ο οποίος εκπροσώπησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός είπε πως οι Πειραιώτες δεν συμφωνούν με τον ορισμό του Γιώργου Πουρσανίδη λόγω της διαιτησίας του στον τρίτο τελικό. Υπενθυμίζεται ότι τον Παναθηναϊκό AKTOR εκπροσώπησε στην κλήρωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

 
 

Μετά από μια τρομερή εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ, με ηγέτες τους Ναν, Γκραντ, Λεσόρ και Χουάντσο, ο Παναθηναϊκός AKTOR ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών κόντρα στον Ολυμπιακό και τα πάντα θα κριθούν απόψε για το ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου