Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Βρέθηκε το πτώμα του παρουσιαστή του BBC στη θάλασσα στη Σύμη- (εικόνα)

 

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ,

που αγνοούνταν από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.


 
 

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της οποίας σπεύδουν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού φέρεται να εντόπισαν νεκρό ένα άτομο στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, εκεί όπου σήμερα επικεντρώνονταν οι έρευνες.
Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκα μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

ΣύμηΆμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.
Σύμφωνα με τον Independent, οι πυροσβέστες ερευνούσαν ένα σύστημα σπηλαίων, που οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως «η άβυσσος». Όπως εξηγούν, το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ, που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.

Ο Δρ Mosley εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

«Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.


 
 
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Σύμης στο newsit.gr, το πτώμα του 67χρονου παρουσιαστή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τη θάλασσα και με τα ίδια ρούχα, που φορούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Συνεργείο της ΕΡΤ τον εντόπισε
Η σορός του βρέθηκε σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.

Μιλώντας για το πώς βρέθηκε ο αγνοούμενος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αριστείδης Μιαούλης, δήλωσε όταν ότι ο καμεραμάν της ΕΡΤ Αντώνης Μυστιλόγλου εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια. Μόλις λοιπόν έκανε «ζοομ» είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός δημοσιογράφος. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και δήμαρχος του νησιού, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου