VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Στην Ευελπίδων ο Απόστολος Λύτρας - Αναμένεται να προφυλακιστεί



Στην Ευελπίδων οδηγείται το πρωί της Πέμπτης, ο Απόστολος Λύτρας, μετά και τη χθεσινή απόφαση της ανακρίτριας.Χθες, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης
ύστερα από τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του η σύζυγός του για παραβίαση των περιοριστικών όρων και το βράδυ μεταφέρθηκε στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.


Ο Απόστολος Λύτρας θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα και στη συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές.


Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αποκάλυψε ότι η ίδια μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα "προτρεπτικού χαρακτήρα" από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.


Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: "δώσε τα ρούχα και τα λεφτά".

Σημειώνεται πως αυτές οι αποκαλύψεις έγιναν στη σκιά του εκρηκτικού σκηνικού που στήθηκε το βράδυ της Τρίτης (18.06.24) στο σπίτι, όπου διαμένει η γνωστή δικηγόρος.





thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου