Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Νέα προειδοποίηση Μητσοτάκη στη Βόρεια Μακεδονία από τις Βρυξέλλες - Τι είπε για Μπελέρη και Μεσανατολικό



O πρωθυπουργός ενημέρωσε τους Ευρωπαίους ομολόγους για την παραβίαση του erga omnes από την πλευρά της Βόρειας Μακεδονίας.
Νέα προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ενημέρωσε χθες τους ομολόγους του στη σύνοδο κορυφής των 27 ότι αν τα Σκόπια συνεχίσουν να παραβιάζουν την Συμφωνία των Πρεσπών θα ακυρώσουν την άμεση σύγκλιση, όπως είπε, με την ευρωπαϊκή οικογένεια.



 
 
"Ενημέρωσα τους ομολόγους μου ότι η Πρόεδρος αλλά και ο εντολοδόχος Πρωθυπουργός παραβιάζουν την συμφωνία, παραγνωρίζοντας το erga omnes" χαρακτηρίζοντας την τακτική της γειτονικής χώρας δυσάρεστη εξέλιξη. Στο θέμα του Φρέντυ Μπελέρη το οποίο συζητήθηκε χθες στην συνεδρίαση του ΕΛΚ, ο πρωθυπουργός φάνηκε αισιόδοξος ακόμη και βέβαιος ότι ο εκλεγμενος δήμαρχος Χειμάρρας θα ορκιστεί στο Στρασβούργο και θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία για την εκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην ευρωπαϊκή επιτροπή.


Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι 27 κατέληξαν στο πρόσωπο της Ούρσουλας Φον Ντερ Λάιεν για τα ηνία της ευρωπαϊκής επιτροπής, μία υποψηφιότητα που στήριξε η Αθήνα. Ερωτηθείς ωστόσο για το χαρτοφυλάκιο που θα διεκδικήσει η Αθήνα, είπε ότι η χώρα μας θα επιδιώξει ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο, χωρίς ωστόσο να ανοιξει τα χαρτιά του για το πρόσωπο του επιτρόπου.


Τέλος ερωτηθείς για τις απειλές της Χεζμπολάχ σε βάρος της Κύπρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους δημοσιογράφους ότι στα συμπεράσματα του συμβουλίου Κορυφής υπάρχει συγκεκριμένη αποτύπωση ότι δεν είναι δυνατό να εκβιάζονται κράτη μέλη ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για κλιμάκωση της ανάφλεξης προς το Λίβανο.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου