Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Παραμυθένιος έρωτας: Η μικρή κόρη του Μπιλ Γκέιτς και ο εγγονός του Πολ Μακ Κάρτνεϊ - Οι παιδικοί φίλοι που έγιναν ζευγάρι


'
Ενα νέο ειδύλλιο απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ:
Είναι νέοι, λαμπεροί, πλούσιοι και με τον έρωτά τους ενώνουν δυο μεγάλες προσωπικότητες.Είναι νέοι, ερωτευμένοι, έχουν αποφοιτήσει από τοπ πανεπιστήμια των ΗΠΑ και γνωρίζονται από μικρά παιδιά, καθώς οι πολύ ξεχωριστές οικογένειές τους συνδέονται με φιλικούς δεσμούς.


Πρόκειται για την μικρή κόρη του Μπιλ Γκέιτς και τον εγγονό του Πολ ΜακΚάρτνεϊ. Η 21 ετών Φίμπι Γκέιτς δήλωσε δημόσια ότι ο 25χρονος Άρθουρ Ντόναλντ (γιος της κόρης της Μέρι Μακ Κάρτνεϊ και του Άλισταρ Ντόναλντ) είναι ζευγάρι.


Ο Άρθουρ, απόφοιτος του Γέιλ, ήταν ο συνοδός της στην τελετή αποφοίτησής της από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Η Φίμπι σπούδασε βιολογία και θα συνεχίσει τις σπουδές με μεταπτυχιακά στο ίδιο αντικείμενο.

 
 

Η Φίμπι καθισμένη δίπλα στον πατέρα της, Μπιλ Γκέιτς, στην τελετή αποφοίτησής της. Την καθιερωμένη ομιλία προς τους νέους πτυχιούχους έκανε η μητέρα της.

Η σχέση της κόρης του ιδρυτή της Microsoft, η προσωπική περιουσία του αγγίζει τα 134 δισεκατομμύρια δολάρια, είναι πλέον το νέο ειδύλλιο που απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ.


Οι δύο γόνοι είναι μαζί εδώ και οκτώ μήνες. Η γνωριμία τους όμως ξεκινά από τα παιδικά τους χρόνια καθώς η μητέρα της Φίμπι, Μέλισα Φρεντς Γκέιτς, είναι στενή φίλη με τη θεία του Άρθουρ, τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, κόρη του "σκαθαριού".
Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες.

Για τη θεία του νέου της αγαπημένου, η Φίμπι Γκέιτς έχει δηλώσει ότι όταν ήταν μικρή της έστελνε δωράκια και μικρά σημειώματα που της έδιναν μεγάλη χαρά: "Είμαστε πολύ δεμένες".
Το λαμπερό ζευγάρι με τη θεία του Άρθουρ, τη σχεδιάστρια μόδας Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ.
Η Φίμπι με τον μπαμπά της, ντυμένοι στα κόκκινα.
Τα ρατσιστικά σχόλια των τρολ την εξάντλησαν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρότερη κόρη των Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς απασχολεί τα ΜΜΕ, με τις σχέσεις της. Πριν αρχίσει να βγαίνει με τον εγγονό του τραγουδιστή των Beatles, ήταν σε σχέση με τον συμφοιτητή της στο Στάνφορντ, Ρόμπερτ Ρος, έναν Αφροαμερικανό.


Η Φίμπι Γκέιτς αναρτούσε συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον τότε φίλο της αλλά, όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια, την εξάντλησε ψυχικά το γεγονός ότι γινόταν στόχος τρολ που έκαναν ρατσιστικά σχόλια επειδή έβγαινε με έναν μαύρο.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου