Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Οι εργαζόμενοι της "Αυγής" διαψεύδουν τον Κασσελάκη: Ποτέ δεν μας έγινε πρόταση να αναλάβουμε την εφημερίδα



Οι εργαζόμενοι της "Αυγής" κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι απέφυγε να συναντηθεί μαζί τους για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον της εφημερίδας.Διαψεύδουν οι εργαζόμενοι της "Αυγής" την δήλωση Κασσελάκη ότι τους πρότεινε να αναλάβουν την εφημερίδα, χωρίς να είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους, ποτέ δεν έγινε σχετική πρόταση από τη Διοίκηση και ουδέποτε μπήκαν σε μία τέτοια συζήτηση. Αντιθέτως, κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι απέφυγε να συναντηθεί μαζί τους για να ξεκαθαρίσουν το μέλλον της εφημερίδας, λέγοντας ότι δεν ανταποκρίθηκε σε καμία από τις διαδοχικές εκκλήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων της "Αυγής":

 
 

Αναφορικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη ότι προτάθηκε στους εργαζόμενους να αναλάβουν την εφημερίδα "Η ΑΥΓΗ" "χωρίς να είναι μέτοχος ο ΣΥΡΙΖΑ" κι ότι μάλιστα "απ’ ό,τι άκουσε" εκείνοι ήδη έχουν απαντήσει ότι δεν το επιθυμούν, ως συνέλευση εργαζομένων οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν μας έγινε σχετική πρόταση από τη Διοίκηση και ουδέποτε μπήκαμε σε μία τέτοια συζήτηση.


Επιπλέον, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι παρά τις διαδοχικές εκκλήσεις μας για συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε σχέση με το μέλλον της εφημερίδας -ήδη μήνες πριν από το αιφνιδιαστικό κλείσιμο- εκείνος ουδέποτε ανταποκρίθηκε.

Τέλος μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο κ. Κασσελάκης αναγνώρισε ως "πολύ καλό ανθρώπινο δυναμικό" όσους εργαζόμαστε στην εφημερίδα, επέλεξε να μην πει κουβέντα για τη διασφάλιση όλων, ανεξαιρέτως, των θέσεων εργασίας.

Συνέλευση εργαζομένων "Η ΑΥΓΗ"







thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου