VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Αστυνομικός στη Μύκονο έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη - Τη φορούσε την ώρα της σύλληψης- Η χλιδάτη ζωή στο νησί



Η υπαρχιφύλακας είχε μεταβεί στην Αθήνα, όπου και έγινε η σύλληψη και παρακολουθούσε σεμινάριο εκπαίδευσης για την ενδοοικογενειακή βια.Συνέπειες με τον νόμο αντιμετωπίζει μία υπαρχιφύλακας της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Μυκόνου, καθώς έκλεψε μία χρυσή αλυσίδα με χρυσή λίρα πάνω της, αξίας 2.500 ευρώ, από κρατούμενη υπηκόου Συρίας, που επρόκειτο να απελαθεί. Μάλιστα η 31χρονη υπαρχιφύλακας, κατά τη σύλληψή της φαίνεται πως φορούσε την αλυσίδα. Παραδέχθηκε την πράξη και την παρέδωσε.


Η σύλληψη έγινε στην Αθήνα και όχι στη Μύκονο, καθώς η υπαρχιφύλακας είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα και παρακολουθούσε σεμινάριο εκπαίδευσης για την ενδοοικογενειακή βια. Πέρασε μάλιστα από τον Εισαγγελέα Σύρου.

 
 

Το χρονικό

Στις 17 Ιουνίου η υπήκοος Συρίας παρέμενε κρατούμενη στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υ.Α. Μυκόνου, προκειμένου εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.


Η Σύρια όμως κατήγγειλε ότι από τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία παρέδωσε προς φύλαξη (και τα οποία δεν είχε καταγράψει, ως όφειλε, στο βιβλίο κρατουμένων και μεταγωγής αυτών και παραδιδόμενων χρημάτων και τιμαλφών και λοιπόν ειδών κρατουμένων") ο εκτελών χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας, πως έλλειπε μία αλυσίδα χρυσή η οποία έφερε μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου 2.500 ευρώ.


Από διενεργηθείσα προανάκριση και συγκεκριμένα από την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου διαπιστώθηκε ότι δράστιδα ήταν η υπαρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Όπως καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αφαίρεσε μέσα από χώρο την επίμαχη χρυσή αλυσίδα. Κατά τη σύλληψή της, αποδέχτηκε την πράξη της και παρέδωσε το αφαιρεθέν αντικείμενο.

Χλιδάτη ζωή

Η 31χρονη υπαρχιφύλακας είναι αρκετά ενεργή στα social media, προβάλλοντας την πολυτελή ζωή που κάνει με πάρτι, στυλάτα ρούχα και ταξίδια όπως στο Ντουμπάι, ενώ δεν κρύβει πως αγαπά τα τατουάζ.





 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου