VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Νάιτζελ Φάρατζ: Η στιγμή που γυναίκα "λούζει" με μιλκσέικ τον Βρετανό πολιτικό [βίντεο]



Ο Νάιτζελ Φάρατζ ανακοίνωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τις εκλογές στη ΒρετανίαΘύμα επίθεσης με μιλκσέικ έπεσε ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην πόλη Κλάκτον, στο Έσσεξ της Βρετανίας.


Ειδικότερα, ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος Reform UK, που είχε πρωτοστατήσει στην έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δέχτηκε επίθεση από μία νεαρή γυναίκα, που του πέταξε ένα ολόκληρο ποτήρι με μιλκσέικ στο πρόσωπο, όταν ο πολιτικός έβγαινε από παμπ στο Κλάκτον.


Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος πολιτικός επέστρεψε στο πολιτικό προσκήνιο της Βρετανίας και ανέλαβε επικεφαλής του κόμματος Reform UK. Να τονισθεί ότι το 2019 ο Νάιτζελ Φάρατζ είχε δεχτεί και πάλι επίθεση με μιλκσέικ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Νιουκάστλ.

 
 

Υπενθυμίζεται ότι ενώ είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη βρετανική πολιτική, τελικά, ο Νάιτζελ Φάρατζ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ως υποψήφιος για το Κλάκτον του Έσσεξ, έδρα που υπερψήφισε κατά ισχυρή πλειοψηφία υπέρ του Brexit.

"Άλλαξα γνώμη”, είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, "δικαιούμαι ξέρετε να το κάνω, καμιά φορά είναι δείγμα δύναμης και όχι αδυναμίας”. Μάλιστα, πριν ανέβει στο βήμα, ο Ρίτσαρντς Τάις, μέχρι τότε πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε ότι ο Νάιτζελ Φαρατζ θα είναι από εδώ και στο εξής επικεφαλής του Reform UK.

Από την πλευρά του, ο Νάιτζελ Φαράτζ προέβλεψε ότι οι Εργατικοί θα κερδίσουν τις εκλογές, αλλά εκείνος στοχεύει να γίνει πλειοψηφική αντιπολίτευση αντί για τους Συντηρητικούς. Προέταξε το μεταναστευτικό. Είπε ότι οι Τόρις πρόδωσαν τον κόσμο με τις υποσχέσεις που δεν κράτησαν και τόνισε ότι το κόμμα του μπορεί να κερδίσει πολλούς περισσότερους ψήφους από το κόμμα των Συντηρητικών.

Αρχικά, ο Νάιτζελ Φαράτζ είπε ότι θα συγκεντρωθεί στις εκλογές των ΗΠΑ που θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικές. Όμως οι δεσμεύσεις του στις εκλογές των ΗΠΑ φαίνεται να είναι λιγότερο εκτεταμένες από ό,τι πολλοί πίστευαν αρχικά, με τον Φάρατζ να αναμένεται να κάνει μόνο μία εκδήλωση για τον Τραμπ στο Ντιτρόιτ.

Να σημειωθεί πως το κόμμα του Φάρατζ "Reform UK" συγκεντρώνει δημοσκοπικά περίπου 11%. Μια έρευνα του Ιανουαρίου, έδειξε ότι ο Φάρατζ θα κέρδιζε το 37% των ψήφων στο Κλάκτον του Έσεξ, υπερνικώντας τον επικεφαλής των Τόρις εκεί κατά δέκα ποσοστιαίες μονάδες.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου