Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Επίθεση Τεντόγλου στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου: Δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους

 Ο Μίλτος Τεντόγλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις αλλαγές που σχεδιάζει στο άλμα εις μήκος η Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, τιμήθηκε ξανά με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης και αποδεικνύει έμπρακτα, για ποιο λόγο δεν έχει αντίπαλο στο αγώνισμά του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για τρίτη συνεχόμενη φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, και άκουσε για μία ακόμα φορά τον εθνικό ύμνο από το πρώτο σκαλί του βάθρου. Άφησε όμως αιχμές στην World Athletics...

Σε δηλώσεις του μετά την απονομή, ο πρωταθλητής Ευρώπης μιλώντας σχετικά με την πιθανή αλλαγή αγωνίσματος στο άλμα εις τριπλούν, έκανε ξεκάθαρη τη δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, δηλώνοντας πως δεν θέλει να είναι το... παιχνίδι της και δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν στα πειράματα της.


 
 


"Το τριπλούν είναι από τα αγαπημένα αγωνίσματα. Αυτό και το ύψος τα παρακολουθώ. Θα ήθελα να κάνω τριπλούν. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα με τις αποφάσεις που θα πάρει η παγκόσμια ομοσπονδία γιατί δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους και δεν θέλω να με χρησιμοποιούν για τα πειράματα τους" είπε συγκεκριμένα.

"Για μένα πιο πολύ μετράει η επίδοση που θα κάνω και το πώς θ' αγωνιστώ. Αν μπορώ να δώσω μία καλή... μάχη, αν μπορώ ν' απαντήσω σε άλλους αθλητές. Δεν είμαι άτομο που κυνηγάει κάποιο σερί. Μου αρέσει ν' αγωνίζομαι, δεν κυνηγάω τα πολλά μετάλλια. Το δύσκολο κομμάτι είναι να υπάρχει κίνητρο και να συνεχίζεις ν' αγωνίζεσαι. Πάντα βρίσκω τον τρόπο και θέλω πάντα να βελτιώνομαι. Μου αρέσει ν' αγωνίζομαι και να κάνω άλματα".

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είπε: "Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να κερδίσω ξανά".

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Μαρτίου ο Μίλτος Τεντόγλου είχε δηλώσει πως "αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν" μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκόβης και προκάλεσε... σεισμό.

thetoc.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου