VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Απόστολος Λύτρας: Αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους καταθέτει η σύζυγός του

Δύο πειθαρχικές ποινές τού επιβλήθηκαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.. 

 

Αίτηση διαζυγίου θα υποβάλει μέσα στις επόμενες μέρες η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία

και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την κακοποίησή της από τον σύζυγό της, τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Ο ποινικολόγος ήδη βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στις φυλακές Κορυδάλλού και συγκεκριμένα στο 4ο κελί της ΣΤ’ πτέρυγας, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν τεθεί σε ισχύ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το περιβάλλον της 37χρονης δικηγόρου, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στην επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την επιμέλεια της κόρης τους.

Απόστολος Λύτρας: Δύο πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Με αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έχουν επιβληθεί δυο πειθαρχικές ποινές σε βάρος του δικηγόρου Απόστολού Λύτρα, για παλαιότερες δηλώσεις του και αναμένεται η επίδοση των αποφάσεων αυτών.

Ειδικότερα, έχουν επιβληθεί ξεχωριστά για κάθε υπόθεση 1) επίπληξη και 2) χρηματική ποινή.

Οι χρηματικές ποινές είναι με ποσά τα οποία κυμαίνονται από 3.000 έως 5.000 ευρώ κατά περίπτωση. Και οι δύο πειθαρχικές ποινές επιβλήθηκαν για δηλώσεις του σχετικά με την υπόθεση του 16 χρόνου Ρομά στην Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού.

Οι πειθαρχικές έρευνες για τις δύο αυτές υποθέσεις ξεκίνησαν από τα πειθαρχικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αμέσως μετά τις δηλώσεις του Απόστολού Λύτρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίες ανατρέχουν σε μεταγενέστερο χρόνο βάθους 6 μηνών.

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας δεν έχει πληρώσει ως όφειλε τη συνδρομή του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με συνέπεια να μην είναι ενήμερη η δικηγορική ταυτότητά του και να μη μπορεί να διοριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος, χωρίς αυτό να μπορεί να εκληφθεί ότι δεν έχει δικηγορική ταυτότητα.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου