VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Αποθεώθηκαν οι Coldplay στο ΟΑΚΑ - Συναυλία με ηλιακά πάνελ και ένα δέντρο για κάθε θαυμαστή - Παρών και ο Μητσοτάκης [βίντεο]

Οι Coldplay αποθεώθηκαν στη μεγάλη τους συναυλία στο ΟΑΚΑ.
 Οι Coldplay κυριολεκτικά αποθεώθηκαν από τους περίπου 60.000 θεατές. Περίπου αλλοι τόσοι θα είναι αύριο.


Εφέ, εντυπωσιακά χρώματα, φώτα και γνώριμες μελωδίες "πλημμύρισαν" το κατάμεστο στάδιο μετατρέποντας το σε έναν..."ουρανό με αστέρια", όπως περιγράφει εξάλλου και το εμβληματικό τραγούδι τους (Α sky full of stars).


 
 
Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου εκατοντάδες θεατές περίμεναν έξω από το στάδιο παρά τη ζέστη να ανοίξουν οι πύλες, όπως και έγινε αργά το απόγευμα.

Στο ΟΑΚΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Ολυμπιακό Στάδιο για τη συναυλία των Coldplay βρισκεται και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίον απαθανάτισε ο φακός να καταφτάνει με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη.

Είχε άλλωστε ενημερώσει και ο ίδιος νωρίτερα σε δείπνο που παρέθεσε σε δημοσιογράφους ότι επρόκειτο να βρεθεί στη συναυλία, που έχει γίνει sold out και τόσο σήμερα, Σάββατο (8/6), όσο και την Κυριακή (9/6).
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης

Πώς μείωσαν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της τουρνέ τους κατά 59%

Το 2021 το συγκρότημα των Coldplay ανακοίνωσε ένα σχέδιο ελαχιστοποίησης του αποτυπώματος διοξειδίου του άνθρακα από τις περιοδείες τους κατά 50%. Στον τελευταίο απολογισμό για την πρόοδό τους, ανέφεραν ότι τα πρώτα δύο χρόνια της περιοδείας "Music of the Spheres” σημείωσαν μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά 59%, σε σύγκριση με την προηγούμενη παγκόσμια περιοδεία τους.

Όπως γράφει η ΕΡΤ, χρησιμοποίησαν τεχνολογίες όπως δάπεδο χορού που παράγει ηλεκτρισμό όταν οι θαυμαστές χοροπηδούν ενώ περιόρισαν τα αεροπορικά ταξίδια. Επίσης, αποκάλυψαν ότι έχουν φυτευτεί επτά εκατομμύρια δενδρύλλια στο πλαίσιο της δέσμευσής τους να φυτεύουν ένα δέντρο για κάθε θαυμαστή που παρευρίσκεται στις συναυλίες τους.

 
 

"Ως μουσικό συγκρότημα, είμαστε ακόμη μακριά από το σημείο που πρέπει να βρισκόμαστε", ανέφεραν σε δήλωσή τους. "Αλλά είμαστε ευγνώμονες για τη βοήθεια όλων μέχρι στιγμής και χαιρετίζουμε όλους όσους καταβάλλουν προσπάθειες για να κινηθούν τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση".
Το περιβαλλοντικό τους σχέδιο κατά τη διάρκεια των περιοδειών τους εστιάζει σε τέσσερα σημεία:

– Ηλιακά πάνελ, δάπεδα με κινητική ενέργεια και στατικά ποδήλατα που βοηθούν στην τροφοδότηση των χώρων

– Ελαχιστοποίηση των αεροπορικών ταξιδιών, με χρήση βιώσιμων καυσίμων όπου η πτήση είναι αναπόφευκτη

– Φωτισμό με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

– Κατασκευή σκηνικών με βιώσιμα υλικά, όπως είναι το μπαμπού


thetoc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου