Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Η συνέχεια της φάσης των "16" με δύο ματς "φωτιά"



Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει την αναμέτρηση της Αγγλίας με την
Σλοβακία στις 19:00 και τον δύσκολο αγώνα της Ισπανίας με τη Γεωργία στις 22:00Η φάση των "16” συνεχίζεται και σήμερα 30/06, με τις δύο αναμετρήσεις της Αγγλίας με την Σλοβακία στις 19:00 και της Ισπανίας με την Γεωργία στις 22:00. Στη χθεσινή "πρεμιέρα” η Ελβετία έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε επικρατώντας με 2 - 0 επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιταλίας , ενώ τρεις ώρες αργότερα στις 22:00 η Γερμανία προσπέρασε το εμπόδιο της Δανίας, επικρατώντας και εκείνη με το ίδιο σκορ. Όπως και τα χθεσινά ματς οι προσδοκίες είναι υψηλές για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Euro των τελευταίων ετών.

Αγγλία - Σλοβακία (19:00) :

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την σκληροτράχηλη Σλοβακία στο "Arena AufSchalke” για το εισιτήριο των προημιτελικών, με τους φίλους των "Λιονταριών” να είναι ανήσυχοι. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ μπορεί να προκρίθηκε στη φάση των "16” αήττητη και πρώτη από τον όμιλο της, αλλά η εικόνα που έδειξε και στα τρία ματς δεν έπεισε. Μία δύσκολη νίκη εναντίον της Σερβίας και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Δανία και Σλοβενία , ματς στα οποία κινδύνεψε να ηττηθεί, δεν ισοδυναμεί με ομάδα η οποία πριν την αρχή της διοργάνωσης ήταν ακλόνητο φαβορί.



 
 
Από την άλλη η Σλοβακία είναι μία από τις , πολλές , εκπλήξεις του φετινού Euro. Με τη νίκη στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου εναντίον του Βελγίου , η ομάδα του Φρανσέσκο Καλζόνα χρειαζόταν μία ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική για να περάσει στην επόμενη φάση. Κάτι που το κατάφερε και τώρα ελπίζει να προχωρήσει στην διοργάνωση έχοντας όμως πρώτα να αντιμετωπίσει το μεγαθήριο που είναι η Αγγλία. Όσο και... ντεφορμέ και να είναι οι παίχτες του Σάουθγκεϊτ παραμένουν φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, και θα πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα για να συνεχιστεί το όνειρο.


Ως προς τα αγωνιστικά νέα για την Αγγλία ο Λουκ Σο δεν είναι έτοιμος , ο οποίος δεν έχει παίξει λεπτό από την αρχή του τουρνουά, λόγω τραυματισμού. Αμφίβολος είναι ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος έπρεπε να φύγει προσωρινά από τη Γερμανία για να δώσει το "παρών” στη γέννηση του παιδιού του και έχασε κάποιες προπονήσεις. Από την άλλη όχθη ο Ιταλός προπονητής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τόσο από άποψη τραυματισμών όσο και καρτών. Οι μόνοι που "κιτρινίστηκαν” στη φάση των ομίλων ήταν ο Σρανζ και ο Ντούντα.
Ισπανία - Γεωργία (22:00) :


Η Ισπανία ήταν τέλεια στους ομίλους, ούσα η μόνη ομάδα που έκανε το 3 στα 3. Η "Φούρια Ρόχα” παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο έδειξε μία πολύ καλή εικόνα , η οποία την καθιστά φαβορί για τον τίτλο. Το εμπόδιο βέβαια της νεοφώτιστης Γεωργίας δεν θα είναι εύκολο να το προσπεράσει στην Κολωνία καθώς η ομάδα του "Κβαραντόνα” έχει δείξει πως δεν ήρθε απλά για συμμετάσχει.

Οι Γεωργιανοί έκαναν την έκπληξη και όχι μόνο προκρίθηκαν, αλλά στην τελευταία αγωνιστική νίκησαν και ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, επικρατώντας με 2-0 επί της Πορτογαλίας. Τώρα, έχουν μπροστά τους την ομάδα του Ντε λα Φουέντε, η οποία έχει δείξει απίστευτα στοιχεία φέτος, άλλα στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.


Ως προς τα αγωνιστικά νέα, ο Σανιόλ δεν θα έχει στην διάθεση του τον τον μέσο Μεκβαμπισβίλι (ξεκίνησε βασικός στα δύο πρώτα ματς) ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει τιμωρία. Το ευχάριστο είναι πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και έπαιξε στο προηγούμενο ματς ο Κιτεϊσβίλι (πήρε τη θέση του Μεκβαμπισβίλι στο αρχικό σχήμα), μάλιστα είχε πολύ καλή παρουσία.

Από την πλευρά της Ισπανίας , κόντρα στην Αλβανία εξέτισε την τιμωρία του ο κομβικός μέσος Ρόδρι κι επιστρέφει στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι βασικοί που πήραν… ρεπό. Διαθέσιμοι ο στόπερ Νάτσο και ο μεσοεπιθετικός Αγιόθε Πέρεθ, που έλειψαν στο προηγούμενο λόγω ενοχλήσεων.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου