VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Youtuber έσπασε για... πλάκα τα μέτρα ασφαλείας- Έφτασε στο χορτάρι ντυμένος μασκότ, με ψεύτικες διαπιστεύσεις



Ο Mάρβιν Βίλντχαγκε έχει "ανεβάσει" στο Youtube όλη την "επιχείρηση" σε βίντεο 20 λεπτών.
Σε μία μέρα έχει 1,5 εκατ. views.Την ώρα που στη Γερμανία προσέχουν στους δρόμους τους χούλιγκαν που έχουν μαζευτεί στις μεγάλες πόλεις τους για το Euro 2024, τα μέτρα ασφαλείας είναι πολύ πιο αυστηρά υπό τον φόβο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος, πόσο μάλλον μετά τις απειλές του ISIS, ένας 27χρονος youtuber, κατάφερε να εκθέσει τους διοργανωτές και την Αστυνομία, φτάνοντας μέχρι το... χορτάρι.


Ο Mάρβιν Βίλντχαγκε, ο οποίος έχει "ανεβάσει" στο Youtube όλη την "επιχείρηση" σε βίντεο 20 λεπτών (σε μία μέρα έχει 1,5 εκατ. views), έσπασε τα δρακόντεια, κατά τα άλλα μέτρα ασφαλείας, στο Μόναχο και το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, καθώς τόσο αυτός όσο και δύο φίλοι του, κατάφεραν να μπουν με ψεύτικες πλαστογραφημένες διαπιστεύσεις. Ο youtuber μάλιστα είχε ντυθεί σαν την επίσημη μασκότ της διοργάνωσης, φθάνοντας ακόμα και μέσα στο χορτάρι, δίπλα στους παίκτες της Γερμανίας και της Σκωτίας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Τι έκαναν λοιπόν; Προμηθεύτηκαν τη στολή της μασκότ, πλαστογράφησαν διαπιστεύσεις εισόδου και για το πάρκινγκ του γηπέδου του Μονάχου, νοίκιασαν ένα βανάκι της Volkswagen, που αποτελεί επίσημο χορηγό της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και κόλλησαν πάνω ακόμα και αυτοκόλλητα της επίσημης διοργάνωσης.



 
 


Φθάνοντας στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι σκάναραν τις διαπιστεύσεις τους και το σύστημα δεν τους έβρισκε, η ασφάλεια τους άφησε απλά να περάσουν. Είδαν στο πίσω μέρος του βαν ότι πρόκειται για τη μασκότ της διοργάνωσης και άνοιξαν δρόμο να περάσουν.


Ο youtuber πήγε κάτω στο χορτάρι μέσα στο γήπεδο όπου άρχισε να συμπεριφέρεται σαν... μασκότ, χαιρετώντας τον κόσμο και χορεύοντας, ενώ οι δύο φίλοι του πήγαν στις εξέδρες όπου τον τραβούσαν βίντεο.



Κάποια στιγμή όμως μία υπάλληλος της UEFA, τον θεώρησε ύποπτο και πήγε τον πήρε από το χέρι και τον απομάκρυνε. Εντός του σταδίου τον περικύκλωσε η ασφάλεια, όπου έγινε και πάλι ταυτοποίηση και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Η ζημιά βέβαια είχε γίνει...


Ποιος έχει την ευθύνη;

Η κουβέντα για το ποιος έχει την ευθύνη για το φιάσκο καλά κρατεί, με τη γερμανική Αστυνομία να ισχυρίζεται πως το ζήτημα της εισόδου στα στάδια είναι αρμοδιότητα της διοργανώτριας UEFA.

Για το πολύ σοβαρό θέμα πήρε θέση και ο υπουργός εσωτερικών της Βαυαρίας, γιατί φυσικά έχει δοθεί έκταση, ο οποίος δήλωσε: "Το συμβάν πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς. Οι έλεγχοι υπόκεινται στην αρμοδιότητα της διοργανώτριας αρχής, με την οποία είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία".

Δείτε το βίντεο








 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου