Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Euro 2024: Από τους Σκωτσέζους που ελπίζουν, στους "αδιάφορους" Γερμανούς - Το πρόγραμμα της ημέρας



Ξεκινάει σήμερα η τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024.
Η δράση του Euro 2024 συνεχίζεται και σήμερα με την αρχή της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων. Συγκεκριμένα το... "μενού" σήμερα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Γερμανία - Ελβετία στην Φρανκφούρτη και Σκωτία - Ουγγαρία στην Στουτγάρδη. Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 22:00.

Γερμανία - Ελβετία :

Ένα ματς με μηδαμινό ενδιαφέρον για την "οικοδέσποινα” Γερμανία αλλά πολύ σημαντικό για την δεύτερη Ελβετία. Μετά την ισοπαλία με την Σκωτία, η Ελβετία σίγουρα φοβάται για την θέση της , καθώς σε περίπτωση βαριάς ήττας από τους Γερμανούς και νίκης των Σκωτσέζων διακινδυνεύει το εισιτήριο της στην φάση των "16”.



 
 
Η ομάδα του Μούρατ Γιακίν ξέρει πως θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από μία τέλεια μέχρι στιγμής Γερμανία , όμως μπορεί να την βοηθήσει το γεγονός πως η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν παίζει για κάτι έχοντας ήδη προκριθεί μετά την νίκη εναντίον της Ουγγαρίας.


Στα τελευταία τρία ματς μεταξύ των δύο εθνικών, οι Ελβετοί έχουν το πάνω χέρι με μία νίκη ενώ τα άλλα δύο έχουν τελειώσει ισοπαλία.
Σκωτία - Ουγγαρία:

Οι δύο ομάδες έδειξαν μία πολύ καλύτερη εικόνα στην δεύτερη αγωνιστική. Υπενθυμίζουμε πως η Σκωτία έχασε με 5-1 στην πρεμιέρα του Euro από την Γερμανία ενώ οι Ούγγροι έχασαν με 3-1 ενάντια των Ελβετών.

Σήμερα οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε καταληκτική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Όσο για τις προηγούμενες συναντήσεις τους (όλες σε φιλικά) το ρεκόρ είναι αρκετά μοιρασμένο με την Σκωτία να έχει κερδίσει 3 φορές , οι Ουγγαρία 4 και 2 έχουν τελειώσει ισόπαλα.


Οι Σκωτσέζοι μπορούν ακόμα να πιστεύουν για απευθείας πρόκριση στην φάση των "16” με νίκη στον σημερινό αγώνα αλλά θα χρειαστούν την δεύτερη Ελβετία να ηττηθεί και βαριά από την Γερμανία. Από την άλλη , οι Ούγγροι δεν μπορούν να ανέβουν πιο πάνω από την τρίτη θέση θέλουν όμως την νίκη για οποιαδήποτε πιθανότητα να προκριθούν ως μία από τις δύο καλύτερες στην τρίτη θέση.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:
Γερμανία: 6 βαθμοί
Ελβετία: 4 βαθμοί
Σκωτία: 1 βαθμός
Ουγγαρία: 0 βαθμοί

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου