VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Μαρί Σαντάλ: Η αναφορά στον γιο της Αχιλλέα που άλλαξε όνομα και απαρνήθηκε το "πρίγκιπας" και το "Greece"



Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ για τον γιο της Αχιλλέα που αποφάσισε να "κόψει" κάθε αναφορά στην Ελλάδα - Γιατί προτίμησε τον μεγιστάνα παππού του Μίλερ.Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της ελίτ στην Αμερική, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ηθοποιός.


Ο 24χρονος ο οποίος είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας, έχει χαράξει μια δική του πορεία ως ηθοποιός και influencer και έχει απαρνηθεί τον τίτλο ευγενείας που έχουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.



Η μητέρα του θέλοντας να στηρίξει τον γιο της δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την ταινία στην οποία συμμετέχει. Στη λεζάντα έγραψε το καλλιτεχνικό του όνομα Achi και μια καρδιά.


Ο Αχιλλέας συμμετέχει στο καστ της ταινίας No Hard Feelings στο Netflix, ξεκινώντας την καριέρα του στην υποκριτική.

Ο ίδιος, μιλώντας κατά το παρελθόν στο περιοδικό Paper, είχε δηλώσει: "Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: ‘Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός".





Η αλλαγή ονόματος και η απάρνηση του τίτλου "πρίγκιπας"

Μάλιστα, για τις ανάγκες της καριέρας του άλλαξε όνομα και αφαίρεσε τον πριγκιπικό τίτλο του. Nα θυμίσουμε ότι το όνομά του με το οποίο είναι γνωστός στο εξωτερικό είναι Achilleas Greece.


 
 

Αλλά, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι διαφορετικό. Ο ίδιος κάνει καριέρα ως "Achi Miller", και όπως βλέπουμε έχει "δανειστεί" το επίθετο της μητέρας του ως φόρο τιμής στον μεγιστάνα παππού του, Ρόμπερτ Μίλερ.
Οι γονείς της Μαρί Σαντάλ

Ο Αχιλλέας έχει ήδη στο ενεργητικό του εμφανίσεις στην σαπουνόπερα του CBS "Τόλμη και Γοητεία", ενώ μιλώντας για την υποκριτική στο περιοδικό Paper, δήλωσε: "Ήταν πάντα ένα μεγάλο πάθος μου. Όταν ήμουν παιδί θυμάμαι ότι πάντα έβλεπα ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και έλεγα: ‘Αυτό θέλω να κάνω: να γίνω ηθοποιός".



Nα θυμίσουμε εδώ ότι και η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Θεοδώρα ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με τον Αχιλλέα, ωστόσο εκείνη κάνει καριέρα ως "Theodora Greece" έχοντας αποφασίσε να μην αλλάξει το όνομά της και την αναφορά της στην Ελλάδα.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου