Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Royal γάμος στην Αθήνα: Παντρεύεται η μικρή κόρη του τέως βασιλιά - Η τελική ημερομηνία και οι ευρωπαίοι royals που θα έρθουν



Συνωστισμός γαλαζοαίματων για τον γάμο της Θεοδώρας, της κόρης του τέως βασιλιά:
Οι τρεις ματαιώσεις και ο συγκινητικός λόγος που θα παντρευτεί στην Αθήνα.

Μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της θα ζήσει στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Θεοδώρα θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου του 2024.


Έπειτα από 6 χρόνια αναμονής και αναβολών το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει τον γάμο του όπως ονειρευόταν.



Η 41χρονη Θεοδώρα, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιθυμία του πατέρα της.

Ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ με όλη τη μεγαλοπρέπεια όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, Φιλίππου, με τη Νίνα Φλορ το 2021. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει.


Το παρόν στην τελετή θα δώσουν εστεμμένοι και γαλαζοαίματοι από Αγγλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία κ.λπ.


Θυμίζουμε ότι στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ είχαν έρθει μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η αδελφή της πριγκίπισσα Ευγενία με τους συζύγους τους.


Το νυφικό της Θεοδώρας παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Φημολογείται, όμως, ότι θα θυμίζει το νυφικό της μητέρας της.

Ο γάμος που αναβλήθηκε τρεις φορές

Ο γάμος του ζευγαριού έχει αναβληθεί τρεις φορές, λόγω της καραντίνας της κορονοϊού, του γάμου του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ και του πένθους μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα. Πηγές αναφέρουν ότι η Θεοδώρα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποφάσισε μαζί με τον Μάθιου Κουμάρ να μεταφέρουν το ευτυχές γεγονός για αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένας από τους λόγους που η Θεοδώρα θέλει ο γάμος της να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα είναι για να εκπληρώσει την επιθυμία του πατέρα της παρόλο που δεν θα τον έχει μαζί της εκείνη την σημαντική ημέρα.


Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του το 2018 και προετοίμαζε τον γάμο του για το 2020, αλλά τους πρόλαβε η πανδημία του κορονοϊού, αλλά και ο γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ. Στη συνέχεια, τον προγραμμάτισαν για τον Μάιο του 2022 στο Πόρτο Χέλι, αλλά και πάλι ματαιώθηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας και του θανάτου του πατέρα της Θεοδώρας.


Στον γάμο αναμένεται να δώσουν το παρόν όλα τα μέλη της οικογένειας αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Η "άγνωστη" Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο δικηγόρος σύζυγος

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ είναι 41 ετών και είναι η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας. Η ίδια ασχολείται με την υποκριτική, και κάνει καριέρα με τον όνομα Θεοδώρα Γκρις (Theodora Greece).


 
 

Στον λογαριασμό της στο instagram εμφανίζεται ως Princess Theodora, ενώ το επίσημο όνομά της είναι Theodora Greece.


Η 41χρονη σπούδασε Θεατρικές Τέχνες στο πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες όπου γνώρισε και τον σύντροφό της, τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.






"Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ" είχε γράψει ανακοινώνοντας τον αρραβώνα της στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η οικογένεια είχε αναφέρει:

"Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της µικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, µε τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτοµέρειες σχετικά µε τον γάµο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω".

Η Θεοδώρα εμφανίστηκε χωρίς τον αρραβωνιαστικό της στον γάμο του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ τον Οκτώβριο του 2021.





Οι δυο τους ήρθαν μαζί στην Ελλάδα για την κηδεία του πατέρα της.







thetoc.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου