VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

2 Γρεβενιώτισες αθλήτριες του ΓΣΓ πέρασαν στους καλύτερους των Περιφερειών στο μπιτς βόλεϊ στο Λουτράκι για τα Juniors K17 Finals σε Αγόρια και Κορίτσια

Με μεγάλη αγωνιστική αλλά και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά κλιμακίων, για επιλεγμένα κορίτσια γεννημένα από το 2008 και μετά, που διοργάνωσε η TRIANTAFYLLIDIS Beach Arena στις αθλητικές της εγκαταστάσεις υπό την αιγίδα της ΕΟΠΕ.

Στον τελικό τα κορίτσια από τα Γρεβενά η Ζωή Αντωνοπούλου (γεν.. 2011) με την Ευαγγελία Αντωνοπούλου (γεν. 2009) νίκησαν με 2-1 σετ (15-12, 15-17, 11-7) την Μαρία Μερικάκη (γεν. 2010) με την Ιζαμπέλα Μπότσιου (γεν. 2010).

Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν τις Μάντζιου/Μάντζιου και Σουμελίδη/Λαζαρίμου αντίστοιχα.
Το τουρνουά παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής γυναικών Στάθης Χανδρινός, ο προπονητής ανάπτυξης της ΕΟΠΕ Αντώνης Μπούμπουρας o προπονητής της ΠΓΝΠ Πατρών Γιάννης Πετρόπουλος και ο προπονητής κλιμακίων Δημήτρης Βασιλακόπουλος.
 
 

Στο Λουτράκι για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνεται το μέλλον του μπιτς βόλεϊ σε αγόρια και κορίτσιακαι στις εγκαταστάσεις του Loutraki Sportcamp για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδος στην κατηγορία Κ17.
Έτσι, το Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου οι ομάδες που διακρίθηκαν στα περιφερειακά πρωταθλήματα (Regional) των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος Κ17 (Παίδων-Κορασίδων) για το 2024.

Στο Λουτράκι θα δώσουν το ‘παρών’ ομάδες από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από Κατερίνη, Γρεβενά, Ρόδο, Λάρισα, Πειραιά, Αθήνα, Πάτρα, Αμαλιάδα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χάνια, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και Αλεξανδρούπολη.


 
 
Συνδιοργανωτής μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι το Sportcamp Loutraki που προσφέρει τις άρτιες εγκαταστάσεις του και την μεγάλη τεχνογνωσία στην φιλοξενία Εθνικών και Διεθνών αθλητικών διοργανώσεων.

Όλες οι ομάδες και οι κανονισμοί διοργάνωσης ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου