VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Μίλτος Τεντόγλου ετοιμάζεται για το επόμενο χρυσό άλμα

"Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι".
Μίλτος Τεντόγλου, ένας από τους πλέον χαρισματικούς αθλητές του στίβου, ετοιμάζεται για την δεύτερη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτήν τη φορά στο Παρίσι. 

Μετά από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις και τις διακρίσεις στο άλμα εις μήκος, ο Τεντόγλου έχει βάλει στόχο να γράψει και πάλι ιστορία. Και όπως όλα δείχνουν, θα το κάνει.

Γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1998 στα Γρεβενά, ο Μίλτος ξεκίνησε την καριέρα του στον αθλητισμό σε νεαρή ηλικία. Η φυσική του ικανότητα, σε συνδυασμό με την αποφασιστικότητα και την πειθαρχία του, τον ανέδειξαν γρήγορα σε κορυφαίο αθλητή του άλματος εις μήκος με τον ίδιο να κατακτά το πρώτο του χρυσό μετάλλιο το 2021, στο Τόκιο, με άλμα στα 8,41 μέτρα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Αναστασοπούλου για την ΕΡΤ, ο Τεντόγλου μίλησε για την προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. "Θα είμαι σίγουρα στα μετάλλια στο Παρίσι", σημείωσε, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι το όνειρό του είναι να κάνει ένα άλμα στα 8,75 μέτρα .

Και η επιτυχία του φυσικά, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, δεν έχει έρθει τυχαία. Ο Τεντόγλου προπονείται σκληρά και συστηματικά, έχοντας στο πλευρό του τον έμπειρο προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι. "Η προετοιμασία μου είναι απαιτητική, αλλά νιώθω έτοιμος για την πρόκληση".

Τώρα λοιπόν, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Παρισιού, ο Μίλτος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους κορυφαίους άλτες του κόσμου. Ωστόσο, η ψυχραιμία και η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την αδιάκοπη προσπάθεια και την αγάπη του για το άθλημα, τον έχουν -ήδη- καταστήσει ως ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ναι, ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για όλα και το Παρίσι, αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό στην εντυπωσιακή του καριέρα. Με το βλέμμα στραμμένο στο χρυσό, ο ίδιος συνεχίζει να ονειρεύεται, να προσπαθεί και να υπενθυμίζει σε όλους μας ότι οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι απεριόριστες.

esquire.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου