VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη οι Κλούνεϊ: Αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον γαλλικό πύργο των 8,3 εκατ. $.

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ εγκαταλείπουν τον γαλλικό πύργο όπου ζουν με τα δίδυμα 'Ελα και Αλεξάντερ. Αυτός είναι ο λόγος.
Με μια τεράστια περιουσία 570 εκατομμυρίων δολαρίων, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έχουν πολλά ακίνητα στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιό τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, έχει σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Το 2021, αγόρασαν ένα εκπληκτικό κάστρο του 18ου αιώνα σε ένα κτήμα κρασιού 425 στρεμμάτων στην Προβηγκία.


Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος Τζορτζ και η 46χρονη Αμάλ οι οποίοι είναι γονείς των επτάχρονων διδύμων Alexander και Ella, σχεδιάζουν να αποχωριστούν το εκπληκτικό σπίτι τους στο Brignoles υπό το φως του επόμενου μεγάλου project του ηθοποιού.

 
 



Σύμφωνα με δημοσίευμα του French Closer, οι Κλούνεϊ θα αφήσουν πίσω τους το πανέμορφο κάστρο τους, έστω και προσωρινά, για να ζήσουν στη Νέα Υόρκη τον επόμενο χρόνο. Ο ηθοποιός του Ocean's Eleven, Τζορτζ, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ στην κινηματογραφική μεταφορά της ταινίας του 2005 Good Night and Good Luck την άνοιξη του 2025.


Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η δουλειά του στο Big Apple σημαίνει ότι θα αφήσουν πίσω το κάστρο τους για ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και ένα νέο σχολείο για τα παιδιά. Ωστόσο, είναι απίθανο η μετακόμιση να είναι μόνιμη, καθώς ο Τζορτζ και η Αμάλ λατρεύουν τη γαλλική κουλτούρα και την εξοχή. Είναι πιο πιθανό το ζευγάρι να κρατήσει το σπίτι του και να το επισκέπτεται ανά διαστήματα, και να επιστρέψει μόλις ολοκληρωθεί το θεατρικό του στο Μπρόντγουεϊ.


Από τότε που αγόρασαν το ακίνητό τους στο Brignoles το 2021, η οικογένεια έχει εγκατασταθεί μόνιμα εκεί, με το γαλλικό περιοδικό In Touch να αναφέρει πώς ο Τζορτζ και η Αμάλ λατρεύουν την ιδέα να μεγαλώνουν τα παιδιά στη Γαλλία. Ο τρόπος ζωής της πόλης τους προσφέρει άφθονη ιδιωτικότητα και ήρεμη ζωή, ιδανική για το ζευγάρι που προτιμά έναν πιο προσγειωμένο τρόπο ζωής από τη φασαρία των μεγαλουπόλεων. Μάλιστα ο Κλούνεϊ αποκάλυψε πώς τα δύο του παιδιά μιλούν ήδη γαλλικά, ενώ οι γονείς τους δεν ξέρουν οπότε τα δίδυμα μπορούν να συνεννοούνται στα κρυφά και αυτό είναι ένα πρόβλημα...

Επιπλέον, το Paris Match δήλωσε ότι ο Τζορτζ φύτεψε 172 εκτάρια ελαιόδεντρων γύρω από το σπίτι του μετά από ανησυχίες για έλλειψη περίφραξης καθώς προτεραιότητά του είναι να διατηρήσει μια "ειρηνική ζωή" για την οικογένειά του.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου