VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Πυροβόλησαν τον Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση - Είναι καλά λέει εκπρόσωπός του, βίντεο από το σημείο

Νεκρός ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας  και ένας πολίτης.. 
 Πανικός επικράτησε στην προεκλογική συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Πενσιλβάνια μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στο σημείο.
 
 
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του Νοεμβρίου, απομακρύνθηκε εσπευσμένα από πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας από τη σκηνή προεκλογικής συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια, με μικρή ποσότητα αίματος να διακρίνεται στο δεξιό αυτί και στο πρόσωπό του, έπειτα από εκπυρσοκροτήσεις.

Ο κ. Τραμπ, που ετοιμαζόταν να αρχίσει την ομιλία του, έπεσε στη σκηνή, προτού συγκεντρωθούν γύρω του για να τον προστατεύσουν πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας, που είναι αρμόδια για τη φύλαξη προσωπικοτήτων, τον σηκώσουν και τον συνοδεύσουν στο αυτοκίνητό του.

 

Εκείνος φώναξε κάτι στους οπαδούς του και ύψωσε τη δεξιά του γροθιά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συγκεντρωμένους. Σε οροφή κτιρίου κοντά στη σκηνή διακρίνονταν ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας.


 
 

Είναι καλά στην υγεία του

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά και υποβάλλεται προληπτικά σε εξετάσεις σε νοσοκομείο μετά τον κατά τα πρώτα στοιχεία επιπόλαιο τραυματισμό του κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια όπου ακούστηκαν πυρά, ανέφερε δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου CNN μέσω X, επικαλούμενος εκπρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «είναι ασφαλής» αφού τέθηκαν σε εφαρμογή επιπρόσθετα μέτρα φύλαξής του μετά το συμβάν σε προεκλογική συγκέντρωση στην πολιτεία Πενσιλβάνια χθες Σάββατο, όπου ακούστηκαν εκπυρσοκροτήσεις, ανακοίνωσε η μυστική υπηρεσία, επίλεκτο ομοσπονδιακό αστυνομικό σώμα αρμόδιο για την προστασία προσωπικοτήτων.

«Διενεργείται τώρα έρευνα της μυστικής υπηρεσίας και θα δημοσιοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες», διευκρίνισε εκπρόσωπος του ομοσπονδιακού σώματος μέσω X.

Ενημερώθηκε ο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έλαβε προκαταρκτική ενημέρωση για το συμβάν σε προεκλογική εκδήλωση του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Πληροφορίες για δυο νεκρούς

Ένας άνθρωπος που είχε πάει στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια κι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ εναντίον του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία σκοτώθηκαν, ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post μέσω X επικαλούμενος εισαγγελικό λειτουργό της κομητείας Μπάτλερ.


Νεκρός ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου και ένας πολίτης

Νεκρός είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια σύμφωνα με τα διεθνή μέσα.

Εκτός από τον δράστη που πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια, νεκρός έπεσε και ένας πολίτης που είχε πάει στην προεκλογική συγκέντρωση του ρεπουμπλικανού υποψηφίου.


Την ίδια ώρα μηνύματα συμπαράστασης στον Ντόναλντ Τραμπ φτάνουν από τους Ρεπουμπλικάνους και τους Δημοκρατικούς. Ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, ο βετεράνος πολιτικός Μιτς Μακόνελ, τόνισε πως αισθάνεται ευγνωμοσύνη που ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι καλά και πρόσθεσε ότι η πολιτική βία δεν έχει καμιά θέση στην αμερικανική πολιτική, αντιδρώντας στην επίθεση εναντίον του υποψηφίου της παράταξης στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια.

«Σκέφτομαι τον πρώην πρόεδρο Τραμπ και προσεύχομαι γι’ αυτόν», ανέφερε ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Χακίμ Τζέφρις αντιδρώντας στην επίθεση ενόπλου εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στην Πενσιλβάνια.
Φωτογραφίες: Reuters, epa

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου