VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Εκτέλεση στο Ψυχικό || Βρέθηκε φωτογραφία του τοπογράφου στο κινητό του κατηγορούμενου

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, με φωτογραφία του θύματος να εντοπίζεται στο

κινητό του 44χρονου κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού.

Ειδικότερα από τη συνεχιζόμενη ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του 44χρονου, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντόπισαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία φωτογραφία του θύματος, τραβηγμένη σε εξωτερικό χώρο με τον 54χρονο να βρίσκεται σε χώρο εστίασης. Ειδικά με αυτό το εύρημα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού ότι δεν γνώρισε το θύμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από την γύρω περιοχή από την εταιρεία του θύματος έχουν εντοπιστεί και πρόσθετα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον φυσικό αυτουργό και εκτελεστή, όπου προδίδονται οι προηγούμενες κινήσεις του ακόμα και οι ενέργειές του για κατόπτευση του χώρου πριν πραγματοποιήσει την φονική επίθεση στο θύμα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται συνεχίζεται η έρευνα και για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού και εντολέα της δολοφονίας του τοπογράφου, τόσο στο νησί της Μυκόνου, όσο και εκτός αυτού.

Έχει σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων, όμως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στο συγκεκριμένο πρόσωπο που έδωσε την εντολή και ενδεχομένως πλήρωσε πολλά χρήματα για να πραγματοποιηθεί, ενώ όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, πιστεύουν πως ειδικά τα κινητά τηλέφωνα του δράστη, που ακόμα αναλύονται, παράλληλα με την λήψη καταθέσεων κάποιων ατόμων, ίσως τους οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του τοπογράφου, κρίθηκε την περασμένη Πέμπτη  με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος κατά την απολογία του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο έγκλημα σε βάρος του τοπογράφου και σε οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό.

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου