VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η ερωτική εξομολόγηση του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή στη θάλασσα: Σε αγαπώ κορίτσι μου



Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην Κρήτη
Ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο προβεβλημένα ζευγάρια στη σοουμπιζ είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.


Οι δύο τους δεν κρύβουν τον έρωτα τους και συχνά-πυκνά δημοσιεύουν όμορφες στιγμές που περνούν μαζί. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη που τόσο αγαπούν.


Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη στην παραλία, όπου και ποζάρουν με τα μαγιό τους και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.


 
 


Με τη σειρά του και ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της αγαπημένης του με φόντο της θάλασσα και έγραψε: "Σε αγαπώ κορίτσι μου".


Να υπενθυμίσουμε ότι στον Βασίλη Μπισμπίκη και στις πρόσφατες διακοπές τους στην Κρήτη αναφέρθηκε η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια του τελικού του "J2US".

Όταν κλήθηκε να κρίνει τον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου, η διάσημη τραγουδίστρια στάθηκε στην τρυφερή ερμηνεία του διαγωνιζόμενου.

"Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Βλέπω τον έρωτα πως γράφει επάνω στη σκηνή και μένα ο δικός μου έρωτας έμεινε στην Κρήτη. Ήρθα εδώ για τον τελικό, τα φιλιά μου στην Κρήτη! Εκεί στο νότιο Ρέθυμνο και σε όλη την παρέα που μπορεί να μας βλέπει αυτή τη στιγμή. Ναι, ένας φίλος μας φιλοξένησε εκεί" είπε η Δέσποινα Βανδή.

Και πρόσθεσε: "Λοιπόν, θέλω να σου πω κάτι Γιώργο. Είσαι πάρα πολύ τυχερός που είσαι με την Τάνια. Πάρα, πάρα πολύ τυχερός. Εντάξει, εσύ μπορεί να το μεταφράζεις διαφορετικά και καλά κάνεις, αλλά ρε Τάνια έχεις μια φωνή που… δεν υπάρχουν τέτοιες φωνές στην Ελλάδα. Είσαι συγκλονιστική".

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου