VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

"Κοντά στο τέλος του ο πόλεμος στην Ουκρανία" - Αποκάλυψη από Ρώσο αξιωματούχο "Προς το φθινόπωρο θα έχει ολοκληρωθεί.

Το Κίεβο έχει κατανοήσει ότι η επιχείρηση θα έχει τερματιστεί εντός του 2024" ανέφερε χαρακτηριστικά.Σε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για τον πόλεμο στην Ουκρανία προχώρησε ο Ρώσος αξιωματούχος Άμπντι Αλαντουίνοφ, διοικητής του σώματος καταδρομέων Άχματ και υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας της Μόσχας.


Όπως μετέφερε στο Open ο Θανάσης Αυγερινός, ο Ρώσος αξιωματούχος είπε πως "η πολεμική επιχείρηση στην Ουκρανία πλησιάζει προς το τέλος της. Πιστεύω πως προς το φθινόπωρο θα έχει ολοκληρωθεί. Το Κίεβο έχει κατανοήσει ότι η επιχείρηση θα έχει τερματιστεί εντός του 2024".
 
 
>

Ο ίδιος εξήγησε ότι αυτό συμβαίνει, γιατί το Κίεβο έχει υποστεί μια σειρά από διαδοχικές ήττες και δεν έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει τις δυνάμεις του και δεν αλλάζει τίποτα με τα δυτικά όπλα που φτάνουν στα χέρια του.

Η Ουκρανία μπορεί να προσβλέπει σε "καλά νέα" σχετικά με το αίτημά της στις ΗΠΑ για παροχή επιπλέον αντιαεροπορικών συστημάτων, προκειμένου να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας απέναντι στην επέλαση του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε σήμερα (2/7) πως το Κίεβο θα λάβει ευχάριστα νέα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον, την επόμενη εβδομάδα.

"Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες νέες ανακοινώσεις για την αντιαεροπορική άμυνα" στη σύνοδο αυτήν, είπε ο εν λόγω αξιωματούχος ανώνυμα.

 thetoc.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου