VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Γνωστά και επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη σπείρα με τους εκβιαστές του Δήμου Αθηναίων- Τους έθεσαν σε αργία



Οι αποκαλύψεις για την ταυτότητα των μελών της σπείρας των εκβιαστών στον Δήμο Αθηναίων θα προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις.Γνωστά πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με πόστο στον κεντρικό μηχανισμό, είναι μεταξύ των μελών της σπείρας των εκβιαστών στον Δήμο Αθηναίων.


Ο ένας είναι ο Ι. Π. που είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρος ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

Ο δεύτερος είναι ο Γ. Β. αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος ενιαίου συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής Στερεάς και Νήσων.

Η αποκάλυψη αναμένεται να προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις ενώ η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ μόλις έγινε γνωστό πως τα μέλη του κόμματος εμπλέκονται στη σπείρα που εκβίαζε μαγαζάτορες, ανέστειλε την κομματική τους ιδιότητα.

 
 

Θα υπάρξουν και πολιτικές αντιδράσεις

Η συμμετοχή των γνωστών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη σπείρα των εκβιαστών θα προκαλέσει και πολιτικές αντιδράσεις, καθώς δημοσιεύματα φέρουν τα δυο στελέχη να είναι του περιβάλλοντος του Νίκου Ανδρουλάκη. Αλλά η χρήση της υπόθεσης στην εσωκομματική κόντρα και η αξιοποίηση της υπόθεσης από τους αντιπάλους του κ. Ανδρουλάκη δεν αποκλείεται να γίνει τελικά μπούμερανγκ.

Σημειώνεται ότι η σπείρα εκβίαζε καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης προκειμένου τα μέλη της να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη.

Στη σπείρα συμμετείχαν δεκάδες άτομα με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη 14 ατόμων, ενώ συνολικά έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε 22 άτομα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου