VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Συγκλονίζει ο ογκολόγος της Σάνεν Ντόχερτι: "Δεν ήταν έτοιμη..."- Οι τελευταίες στιγμές της αγαπημένης "Μπρέντα"



"Μέσα στο δωμάτιο ήταν μια ομάδα από τους πολύ καλούς της φίλους που της έδιναν πολλή φροντίδα και υποστήριξη.
'Ηταν μελαγχολικό και θλιβερό, αλλά όμορφο και γεμάτο αγάπη".

Τις τελευταίες στιγμές της Σάνεν Ντόχερτι, της αγαπημένης "Μπρέντα" από το θρυλικό "Μπέβερλι Χιλς" αποκάλυψε ο γιατρός της, ογκολόγος Dr. Λόρενς Ντ. Πίρο αλλά και καλός της φίλος, λίγο πριν εκπνεύσει μόλις στα 53 της χρόνια και ύστερα από μία μακρά και πολύπονη μάχη με τον καρκίνο.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, ο Dr. Λόρενς Ντ. Πίρο σημείωσε σχετικά: "Τις τελευταίες ώρες βρισκόταν σε ένα μέρος όπου ήταν πολύ άνετα. Κοιμόταν και βρισκόταν σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ήταν περιτριγυρισμένη από μερικούς από τους πολύ στενούς της φίλους".
 
 


Η Σάνεν Ντόχερτι με τον γιατρό της και καλό της φίλο Dr. Λόρενς Ντ. Πίρο

Συνέχισε λέγοντας: "Μέσα στο δωμάτιο ήταν μια ομάδα από τους πολύ καλούς της φίλους που της έδιναν πολλή φροντίδα και υποστήριξη. Ήταν μελαγχολικό και θλιβερό, αλλά όμορφο και γεμάτο αγάπη". Τόνισε μάλιστα: "Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό ήταν ότι δεν ήταν έτοιμη να φύγει, γιατί αγαπούσε τη ζωή".

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, υπομένοντας μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Λίγα χρόνια αργότερα το 2017, ο καρκίνος παρέμεινε σε ύφεση, αλλά τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοίνωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου.


Στο επεισόδιο της 24ης Ιουνίου του podcast "Let’s Be Clear", η Doherty μίλησε για την απόφασή της να υποβληθεί σε έναν ακόμη γύρο χημειοθεραπείας: "Πρέπει να ξαναρχίσω χημειοθεραπεία και είναι πραγματικά δύσκολο. Η ιδέα ότι θα το ξαναπεράσω από την αρχή με έχει καταστρέψει".

Μιλώντας για τη μάχη της αείμνηστης ηθοποιού με τον καρκίνο, ο γιατρός της είπε ότι "συνεχίσαμε μέχρι εκεί που δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε άλλο. Στην τελευταία συζήτηση που είχαμε, ήταν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα είχαν πάρει μια αρκετά σημαντική τροπή", είπε στο People.

"Εξακολουθούσε να παλεύει"

"Η συζήτηση αφορούσε την αγάπη και την υποστήριξη και τη φροντίδα και εξακολουθούσε να παλεύει. Ήθελε να συνεχίσει να παίρνει θεραπεία και να παλεύει, παρόλο που η φυσική της κατάσταση είχε πάρει μια μικρή κάμψη. Και έτσι κάναμε". Ενώ η ηθοποιός είχε μόνο μια "περιορισμένη κατάσταση επιλογών", δεν ήταν διατεθειμένη να πετάξει λευκή πετσέτα: "Δεν ήταν καν ανοιχτό προς συζήτηση το θέμα αυτό, γιατί η Σάνεν δεν ζούσε έτσι. Ήταν μια απίστευτη πολεμίστρια σε ό,τι έκανε" πρόσθεσε ο γιατρός της.

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου