VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση για την ακυρωθείσα συναυλία στο Τσεσμέ - "Για μένα ο Κεμάλ Ατατούρκ είναι σφαγέας των Ελλήνων"

"Δεν τραγουδάω με την τουρκική σημαία πίσω μου, εκτός αν βάλετε δίπλα της και μια ελληνική" είπε η Δέσποινα Βανδή στους Τούρκους διοργανωτές - Η δήλωση για την ακύρωση της συναυλίας στο ΤσεσμέΣε μια δήλωση σχετικά με την άρνησή της να εμφανιστεί σε συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας, προχώρησε η Δέσποινα Βανδή.


 
 

Η γνωστή τραγουδίστρια ενοχλήθηκε από μια τουρκική σημαία και μια μεγάλη αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ που είχαν αναρτήσει οι διοργανωτές στον χώρο και ενημέρωσε ότι δεν θα εμφανιζόταν στη σκηνή αν δεν κατέβαιναν.


Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι η διοργάνωση είχε τελικά πολιτικό χαρακτήρα και αποφάσισε να μη συμμετέχει σε αυτή.


Σε νέα της δήλωση στο Open, η Δέσποινα Βανδή τόνισε πως "δεν θα τραγουδούσε ποτέ μπροστά από τη φωτογραφία ενός σφαγέα των Ελλήνων".



Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αναφέρει: "Δεν θα τραγουδούσα ποτέ μπροστά από μία φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων. Ζήτησα να φύγει η φωτογραφία του και στη θέση της να μπει μία ελληνική σημαία πλάι στην τουρκική".Το παρασκήνιο - Πώς αντέδραση η Δέσποινα Βανδή

Στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 17/7, η Δέσποινα Βανδή ήταν σε ξενοδοχείο του Τσεσμέ όταν την κάλεσαν συνεργάτες της, που είχαν πάει νωρίτερα στο σημείο της συναυλίας, και της περιέγραψαν το σκηνικό. Της είπαν, δηλαδή, ότι έχουν βάλει σημαίες τουρκικές και μια τεράστια αφίσα του Κεμάλ.





 

 




Η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει ποντιακή καταγωγή και υπόβαθρο λόγω σπουδών στη φιλοσοφία, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε εθνικά θέματα. Με γρήγορα αντανακλαστικά, μίλησε με τους συνεργάτες της και τους είπε:

"Κατεβάστε τον Κεμάλ, αλλιώς δεν έρχομαι να τραγουδήσω. Δεν τραγουδάω με την τουρκική σημαία πίσω μου, εκτός αν βάλετε δίπλα της και μια ελληνική".




Υπήρξαν αντιδράσεις, οι διοργανωτές τής έφεραν αντιρρήσεις. Μάλιστα, μια υπεύθυνη του ιδρύματος της είπε: "Ο Κεμάλ είναι σύμβολο Δημοκρατίας στην Τουρκία".

Τότε η Δέσποινα Βανδή απάντησε: "Ο Κεμάλ για μένα είναι σφαγέας των Ελλήνων".
Πώς η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τον σάλο

Τελικά, δεν τα βρήκαν. Η Δέσποινα Βανδή είπε στους συνεργάτες της να τα μαζέψουν και να αποχωρήσουν, όμως αυτό δεν έγινε με καλό τρόπο. Οι Τούρκοι αντέδρασαν και υπήρξαν γιουχαΐσματα.

Χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι συνεργάτες της τραγουδίστριας και όλο το τιμ. Έφυγαν άρον άρον 12 τη νύχτα από το Τσεσμέ. Πήγαν στη Σμύρνη, και από εκεί στην Κωνσταντινούπολη. Στην Αθήνα έφτασαν σήμερα το πρωί.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου