VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Καταπληκτικός Βασιλιάς Κάρολος για Εθνική Αγγλίας: Εξασφαλίστε τη νίκη νωρίς για να ανακουφιστεί το έθνος, όχι άλλο δράμα



Η Αγγλία πέρασε στον τελικό του Euro 2024, όμως η πορεία της μέχρι τώρα ήταν γεμάτη... αγωνίαΗ Αγγλία κέρδισε την Ολλανδία και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Euro με τον Όλι Γουότκινς να δίνει την νίκη στις καθυστερήσεις. Μία ολόκληρη χώρα έχει στείλει ευχές στους παίκτες που τους εκπροσωπούν και εννοείται ότι δεν γινόταν να μείνει... εκτός ο Βασιλιάς Κάρολος.


O Βασιλιάς Κάρολος, αφού συνεχάρη τους Άγγλους διεθνείς, θέλησε να τους ενθαρρύνει να πετύχουν μια καθαρή νίκη την Κυριακή, ευχόμενος να αποφύγουν τη διαδικασία των πέναλτι.


Ο Κάρολος αστειεύτηκε για το πρόσφατο δράμα που υπέστησαν οι οπαδοί της Αγγλίας και το καρδιοχτύπι που βίωσαν, με την ισοφάριση της τελευταίας στιγμής στο β’ ημίχρονο εναντίον της Σλοβακίας, και με τον αγχωτικό θρίαμβο στα πέναλτι εναντίον της Ελβετίας στον προημιτελικό. Ζήτησε λοιπόν από τους παίκτες να εξασφαλίσουν από νωρίς τη νίκη στην τελική αναμέτρηση με την Ισπανία.


Ταυτόχρονα, αγχωτική ήταν η πορεία της Αγγλίας και στο περασμένο Euro , αφού επικράτησε στην παράταση της Δανίας στους "4”, προτού χάσει στον μεγάλο τελικό στη διαδικασία των πέναλτι από την Ιταλία, μέσα στο "Γουέμπλεϊ”.
Η ανακοίνωση του Βασιλιά Κάρολου :

"Η γυναίκα μου κι εγώ, μαζί με την οικογένειά μας δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στέλνουμε τις καλύτερες μας ευχές για τον τελικό της Κυριακής.

Αν μπορώ να σας ενθαρρύνω να εξασφαλίσετε τη νίκη χωρίς να χρειαστεί κάποιο γκολ-θαύμα της τελευταίας στιγμής ή άλλη μια δραματική διαδικασία των πέναλτι, είμαι σίγουρος ότι οι παλμοί της καρδιάς και η αρτηριακή πίεση συνολικά του έθνους θα ανακουφιστούν.

 
 

Καλή τύχη Αγγλία!”

Συγχαρητήρια έδωσε και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος είναι οπαδός της Άστον Βίλα , με τον μελλοντικό Βασιλιά να στέλνει τα συγχαρητήριά του στην Αγγλία και ξεχωρίζοντας τον Γουότκινς σε μήνυμά του στα social media.Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει παρεβρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, παρακολουθώντας από κοντά την πορεία της χώρας του στο φετινό Euro , ενώ ήταν παρών και στην δραματική πρόκριση των "Τριών Λιονταριών” εναντίον της Ελβετίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου