VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος ζουν τον έρωτά τους στην Αστυπάλαια [εικόνες]



Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος περνούν τις διακοπές τους στην Αστυπάλαια.Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος μετρούν σχεδόν δύο χρόνια σχέσης και αποφάσισαν να περάσουν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Αστυπάλαια.



Ειδικότερα, η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος βρέθηκαν στο νησί των Δωδεκανήσων για να ζήσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές και να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

Αν και δεν έχουν ανεβάσει φωτογραφία μαζί, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος μοιράστηκαν μερικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα social media.

"Είμαστε τα καλοκαίρια μας. Οι αναμνήσεις μας. Οι στιγμές μας. Τα πρόσωπα. Οι γεύσεις. Οι μυρωδιές. Τα τραγούδια που ακούς στη θάλασσα. Η θάλασσα. Τα άσπρα φανελάκια και τα κοντομάνικα πουκάμισα. Η αλμυρά στο δέρμα. Είναι η βόλτα με το μηχανάκι. Τα ανοικτά παράθυρα. Το φιδάκι για τα κουνούπια. Τα καλαμαράκια και η χωριάτικη. Είναι οι παραλίες που ανακαλύπτεις μετά από δέκα ώρες περπάτημα… Οι φίλοι που κάνεις και μπορεί να μην τους ξαναδείς ποτέ. Είναι αυτό που συνεχίζεται… Στη μέση είμαστε. Προλαβαίνεις!" γράφει ο Νίκος Συρίγος στην ανάρτησή του από τις διακοπές στην Αστυπάλαια.


"Τα τελευταία χρόνια έχω βρει τον τόπο μου📍ξανά". Κάθε φορά που πατάω το πόδι μου στο νησί πετάω. Ευλογία…" γράφει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την Αστυπάλαια στην ανάρτησή του.

Δείτε τις φωτογραφίες:












 
 

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου