VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Παραμένει στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας - Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του με βραχιολάκι

Ο εισαγγελέας είχε προτείνει αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα και κατ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι.Στη φυλακή θα παραμείνει ο Απόστολος Λύτρας, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο, με πλειοψηφία 2-1, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του γνωστού ποινικ0λόγου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί αφότου ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.


Ο εισαγγελέας είχε προτείνει την αποφυλάκιση του δικηγόρου και την αντικατάσταση της κράτησής του με κατ’ οίκον περιορισμό και "βραχιολάκι", για τους επόμενους έξι μήνες. Ωστόσο, οι δύο από τους τρεις δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθήνας είχαν αντίθετη άποψη και έτσι ο 52χρονος θα παραμείνει έγκλειστος.



 
 
Ο Απόστολςο Λύτρας, με την προσφυγή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ζητούσε την έξοδό του από τη φυλακή, ισχυριζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν υφίσταται εκ μέρους του παραβίαση των όρων που του επιβλήθηκαν για τη βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του. Ο κατηγορούμενος δικηγόρος φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.
Κόλαφος η ιατρική γνωμάτευση για την Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, το Mega είχε φέρει στη δημοσιότητα ένα έγγραφο ντοκουμέντο για την υπόθεση του γνωστού δικηγόρου.

Πρόκειται για την γνωμάτευση του γιατρού του ιδιωτικού κέντρου που εξέτασε την 37χρονη, επίσης, δικηγόρο, το βράδυ του ξυλοδαρμού της, και ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο έγγραφο που υπέγραφε ο γιατρός και έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, μεταξύ άλλων αναφερόταν: "Έγινε κλινικός, απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Φέρει κεφαλαιματώματα τριχωτού, οιδήματα μετώπου, οφθαλμικών κόγχων άμφω, ρινός, ζυγωματικών, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού αυτός και τραύματα γλώσσας. Απεικονιστικά φέρει κάταγμα ρινικού οστού. Έγινε σύσταση για εισαγωγή και 24ωρη παρακολούθηση".

 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου