VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Κλείνει το ιστορικό ζαχαροπλαστείο του «Τερκενλή»..

Το κατάστημα που έχει γράψει τη δική του πολυετή ιστορία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατέβασε ρολά.

Ο λόγος για το κατάστημα «Τερκενλής» που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως στο κέντρο της πόλης και λειτουργούσε εδώ και 25 χρόνια.

Στην επικοινωνία με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, η ομάδα του «Τερκενλής – Μητροπόλεως» αναφέρει πάντως πως σύντομα θα βρίσκονται και πάλι κοντά μας, με μια νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, στο «αντίο» του ο Τερκενλής – Μητροπόλεως αναφέρει:

Αγαπητοί πελάτες, με ανάμεικτα συναισθήματα σας ανακοινώνουμε ότι έπειτα από 25 χρόνια πορείας και αφοσίωσης, το κατάστημά μας κλείνει τις πόρτες του.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη για την πολυετή αφοσίωση και υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπιστοσύνη σας, μας ενέπνευσε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο καθιστώντας το κατάστημά μας, αγαπημένο προορισμό και σημείο αναφοράς στην πόλη.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για τις καθημερινές και ιδιαίτερες στιγμές σας. Ήταν προνόμιο μας να αποτελέσουμε μέρος της ζωής σας και να δημιουργήσουμε μαζί τόσο όμορφες αναμνήσεις.

 
 

Σύντομα κοντά σας, με νέα πρόταση στο κέντρο της πόλης!

Γιατί έκλεισε

Το κατάστημα στην οδό Μητροπόλεως κλείνει, καθώς έληξε το μισθωτήριο και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό, περί τα 20.000 ευρώ τον μήνα. Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να μην συνεχίσει στο κτίριο στο οποίο βρισκόταν επί 25 χρόνια.

Βεβαίως, επικαλείται και το υψηλό κόστος της ενέργειας και τα γενικότερα έξοδα.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Τερκενλής Α.Ε. κάνει διευκρινήσεις σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με την παρούσα ανακοίνωση, η εταιρία Τερκενλής προς διευκρίνηση και ενημέρωση του κοινού, κάνει σαφές πως το κατάστημα που βρίσκεται επι της οδού Μητροπόλεως και Αγ. Σοφίας δεν αποτελεί το κεντρικό της κατάστημα και η διακοπή λειτουργίας του δεν επηρεάζει τη συνολική λειτουργία της εταιρίας. Η οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η απόφαση αυτή προέκυψε αφενός λόγω της ολοκλήρωσης του συμβατικού χρόνου μίσθωσης του χώρου και αφετέρου λόγω του ότι είχε καταστεί ασύμφορη η λειτουργία του (υψηλά ενοίκια, κόστος ενέργειας, γενικά έξοδα).

Επιπλέον να επισημάνουμε ότι όλο το προσωπικό του καταστήματος έχει απορροφηθεί στα υπόλοιπα καταστήματα της επιχειρήσεις και θα στελεχώσει τον νέο χώρο που ήδη έχει μισθωθεί στο κέντρο της πόλης για την μεταφορά του εν λόγω καταστήματος».

Βεβαίως, είναι λογικό η εταιρεία να θέλει να «μαζέψει» τα λειτουργικά της έξοδα και να επιλέγει να πάει σε νέο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου προφανώς θα βρήκε και μικρότερο ενοίκιο.

Όμως, ασφαλώς πρόκειται για πλήγμα για κάθε εταιρεία που διατηρεί ένα κατάστημα επί 25 χρόνια, να οδηγείται στο κλείσιμο, έστω και για λόγους που έχουν να κάνουν με τα υψηλά κόστη.

exostis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου