VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Απαράδεκτες εικόνες στον Μπάλο: Τουρίστες αποβιβάζονται από πλοίο μέσα στη θάλασσα με το νερό μέχρι τον λαιμό

Το Υπουργείο Ναυτιλίας ενέκρινε τελικά την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην παραλία Μπάλος στα ΧανιάΟι απίστευτες εικόνες με τους τουρίστες να χρειάζεται να πέσουν στη θάλασσα μέχρι τον λαιμό για να αποβιβαστούν από τα πλοία στην πασίγνωστη παραλία του Μπάλου στα Χανιά, που κυκλοφόρησαν σε ΜΜΕ και social media είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση προηγούμενης απόφασης του Υπουργείου Ναυτιλίας και την έγκριση της τοποθέτησης πλωτής εξέδρας.


Σύμφωνα με το Zarpanews.gr, την Πέμπτη 11 Ιουλίου δόθηκε, τελικά, η έγκριση για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, με σκοπό την χρήση της για την πρόσδεση σκαφών στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης πλοίων αναψυχής και τουριστικών ημερόπλοιων.


"Πρέπει οι άνθρωποι να περπατήσουν στο νερό μέχρι το λαιμό για να φτάσουν στην άκρη της θάλασσας. Τα μεγάλα σε ηλικία άτομα είναι αδύνατον να περπατήσουν", είπε μια τουρίστρια και πρόσθεσε: "Οι περισσότεροι έμειναν στο πλοίο από φόβο. Μόνο καμιά 40αρια άτομα κατέβηκαν και όλοι γύρισαν πίσω θυμωμένοι και απογοητευμένοι".


Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο Zarpanews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ελήφθη υπουργική απόφαση από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με την οποία για να προστατευθεί η παραλία απαγορευόταν η τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην οποία θα έδεναν τα πλοία για να φτάσουν οι τουρίστες με ασφάλεια στην υπέροχη αυτήν τοποθεσία.
Η πλωτή εξέδρα

Να τονισθεί ότι σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο flashnews.gr, μετά την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη, η εξέδρα που ήδη υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια είναι έτοιμη για να μεταφερθεί και τοποθετηθεί ξανά σε κατάλληλο σημείο στον Μπάλο.

 
 

Η αδειοδοτημένη πλωτή εξέδρα, που τώρα είναι στο λιμάνι της Κισάμου, εντός του Σαββατοκύριακου θα μεταφερθεί στον Μπάλο από την "Κοινοπραξία Ναυτικών Εταιρειών Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες" στο όνομα της οποίας δόθηκε η έγκριση προκειμένου – όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Cretan Daily Cruises – από την ερχόμενη Δευτέρα 15/7 να γίνεται κανονικά και με ασφάλεια η αποβίβαση και επιβίβαση των επισκεπτών όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



Η πλωτή εξέδρα που πρόκειται να τοποθετηθεί στην παραλία του Μπάλου



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου