VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει στην τηλεόραση - Σε ποιο κανάλι και με ποιον συμπαρουσιαστή



Ο Δημήτρης Καμπουράκης με νέα ενημερωτική εκπομπή από την επόμενη σεζόν.
Περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη τηλεόραση, ο Δημήτρης Καμπουράκης επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναγκάστηκε να σταμάτησει πέρυσι τη συνεργασία του με το OPEN όπου παρουσίαζε την καθημερινή, ενημερωτική εκπομπή του καναλιού μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη.



 
 
Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι τότε είχε παραιτηθεί λόγω μιας περιπέτειας που αντιμετώπισε με την υγεία του. Μάλιστα πολλές φορές δεν αισθανόταν καλά κατά της διάρκεια της εκπομπής στο OPEN και παρέμενε καθιστός, λόγω του πόνου.

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή "Summer's Cool" αποκάλυψε ότι επιστρέφει στη τηλεόραση και οι τηλεθεατές θα μπορούν να τον δουν από τη νέα σεζόν στη συχνότητα του Action24. 
Στη νέα του τηλεοπτική στέγη, θα παρουσιάζει μαζί με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

"Σιγά την είδηση! Δεν γυρίζει ούτε ο Παπανδρέου από το Χέρφιλντ ούτε ο Καραμανλής από το Παρίσι. Σιγά! Γυρίζει ο Καμπουράκης στην τηλεόραση. Όλα μία χαρά θα πάνε. Είπα να επιστρέψω" δήλωσε ο παρουσιαστής.

"Πρώτα είπα το "ναι" και μετά έμαθα ότι θα είμαι με τον Βαγγέλη Γιακουμή. Κάθε Σαββατοκύριακο 6-10 το πρωί. Το Action είναι ένας πολύ φιλόξενος χώρος και καθόλου τοξικό" πρόσθεσε.

Μάλιστα, εξήγησε ότι λόγω της υγείας του, δεν θα μπορούσε να ξαναγυρίσει στο καθημερινό, διαψεύδοντας για άλλη μία φορά ότι υπήρξε το οποιοδήποτε πρόβλημα στη συνεργασία του με τον Παναγιώτη Στάθη.

"Καλά είμαι, μία χαρά! Δεν ήμουν και του θανατά ποτέ. Είναι βελτιωμένα τα πράγματα. Εξάλλου κάνω Σαββατοκύριακα, δεν κάνω κάθε ημέρα. Κάθε ημέρα δεν άντεχα. Θα είμαι καθιστός κυρίως, εγώ δεν μπορώ να πολυσηκώνομαι. Εγώ εξήγησα γιατί έφυγα από το Open και δεν ξανακουβεντιάζω γι'αυτό ποτέ. Καμία σχέση με τον Παναγιώτη Στάθη" τόνισε.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου