VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Έξαλλος ο Κάρολος: Η στιγμή που ο Βασιλιάς διατάζει φρουρό να βοηθήσει την Καμίλα να βάλει το παλτό της

Γεμάτη απρόοπτα η επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στη ΜάγχηΟ Βασιλιάς Κάρολος έσπευσε να βοηθήσει τη Βασίλισσα Καμίλα, η οποία πάλευε να φορέσει το παλτό της, ενώ αντιμετώπιζε τον άνεμο και τη βροχή, στο Τζέρσεϊ τη Δευτέρα.


Ειδικότερα, 77χρονη Καμίλα συναντούσε μέλη της κοινότητας στο ξενοδοχείο St Helier στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στα νησιά της Μάγχης, μαζί με τον σύζυγό της Κάρολο, σύμφωνα με την Daily Mail.


Κάποια στιγμή το βασιλικό ζεύγος αψήφησε τη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους, καθώς παρακολουθούσε μια στρατιωτική παρέλαση στην πόλη. Αλλά κρατώντας τη διάφανη ομπρέλα της, η βασίλισσα πάλεψε χωρίς επιτυχία να βάλει το χέρι της μέσα από το παλτό της. Ο Κάρολος, ο οποίος κρατούσε επίσης μια ομπρέλα, προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του να βάλει τον παλτό της - πριν στραφεί σε έναν φρουρό για να ζητήσει βοήθεια.

 
 


Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο βασιλιάς Κάρολος έδειχνε εμφανώς ενοχλημένος από την προσπάθειά της να φορέσει το παλτό, και αφού δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει κάλεσε εκνευρισμένος έναν από τους φρουρούς να βοηθήσει την Καμίλα.



Δεν έλειψαν τα απρόοπτα στη διήμερη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στη Μάγχη

Να σημειωθεί πως αυτό δεν ήταν το μόνο απρόοπτο που συνέβη κατά την πρώτη ημέρα της περιοδείας του βασιλικού ζεύγους στα νησιά της Μάγχης. Κατά τη διάρκεια της υποδοχής τελετής, παρουσιάστηκαν στο βασιλιά και τη βασίλισσα 7 αγελάδες ως δώρο, με την Καμίλα να σκύβει για να χαϊδέψει μία από αυτές, όταν συνέβη κάτι απρόοπτο. Η βασίλισσα Καμίλα, φυσικά, δεν πτοήθηκε και ξέσπασε σε γέλια, και τα ζώα συνέχισαν τις χαρούμενες ασχολίες τους.




Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ η βασίλισσα Καμίλα και ο βασιλιάς Κάρολος έτρωγαν το παγωτό τους, ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας τους απομάκρυνε από το σημείο. Ευτυχώς, ήταν λάθος συναγερμός και σύντομα ήταν σε θέση να συνεχίσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των υποχρεώσεών τους.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου