VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Euro 2024: Ποσά που ζαλίζουν στη "μαύρη αγορά" για ένα εισιτήριο για τον τελικό - Ζητούν μέχρι και 337.000 ευρώ...



'Οσοι δεν πρόλαβαν , θα πρέπει να θεωρούνται άτυχοι με τις τιμές στην "μαύρη αγορά" να είναι
42 φορές μεγαλύτερες από το κανονικό

Στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Euro 2024, ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία, κινείται ο ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός πλανήτης. Η "Φούρια Ρόχα" κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Γαλλίας και να εξασφαλίσει τη θέση της στον τελικό του Βερολίνου, όπου θα βρει την Αγγλία που με το ίδιο σκορ "λύγισε" στις καθυστερήσεις την Ολλανδία.


Τις τελευταίες μέρες μεγάλο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι τιμές των εισιτηρίων, για τον τελικό της φετινής διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, η διαφορά των τιμών από την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA με αυτή από την "μαύρη αγορά" είναι απίστευτη.

 
 

Ένα επίσημο εισιτήριο της UEFA για την κερκίδα των VIP κοστολογείται στα 8.000 ευρώ, το οποίο φυσικά δεν πρόκειται για ένα μικρό ποσό. Μπαίνοντας στη "μαύρη αγορά" ωστόσο τα νούμερα φτάνουν σε άλλα επίπεδα, καθώς τα VIP εισιτήρια φτάνουν έως και 337.000 ευρώ! Ακόμα και στις... απλές θέσεις οι τιμές που μπορεί να δει κάποιος στις ανεπίσημες πλατφόρμες ενδέχεται να προκαλέσουν "εγκεφαλικά".


Επιπλέον τα εισιτήρια της τρίτης κατηγορίας πωλούνται ακόμα και στα 8.000 ευρώ, με την UEFA να τα δίνει στα 270 ευρώ , ενώ από την άλλη τα εισιτήρια πρώτης κατηγορίας η διοργανώτρια αρχή τα πουλάει στο ποσό των 900 ευρώ , όμως οι... "άτυχοι" που δεν πρόλαβαν θα πρέπει να δώσουν το εξωφρενικό ποσό των 40.000 ευρώ.



 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου